242576.jpg242578.jpg

Päivällä alkanut lumimyrsky on yltynyt hurjasti. Jos tätä menoa tulee lunta koko yön, en saa varmasti ulko-ovea aamulla avattua. Ulkona piti tänään kävellä kovin nöyränä, pää kumarassa. Naamaan iskeytyvät lumikiteet olivat kuin neulasia ja ripsivärit valuivat poskille. Oli kyllä ihana päästä kotiin sisälle ja nauttia lämmin kupillinen teetä. Poika lähti nyt illalla kaverilleen ja laittoi päähänsä kommandopipon. Se on oiva asuste tässä myrskyssä. Näin muuten tänään erään pyöräilijän, jolla oli kasvojensa edessä metsurin pleksisuojus. Hyvä idea!

Tänään olimme sitten viimeisen päivän koululla ja aiheena oli työturvallisuus. Tai oikeastaan turvallisuus työssä. Meillä oli opettajana poliisi ja hän kertoi kuinka omasta ja asiakkaiden turvallisuudesta voi huolehtia. Katsoimme yhden videon, jossa oli malliesimerkkejä päällekarkauksista ja neuvottiin kuinka niissä tilanteissa toimitaan. Mukava ja hyödyllinen päivä. Vähän oli haikea tunnelma, kun totesimme että näemme toisiamme vasta joulukuun alussa kun on kurssin päättäjäiset. Nyt on vain työharjoittelua kurssin loppuaika.

Huomenna on vapaapäivä. Menen päivällä Suomalaiselle Klubille erääseen tilaisuuteen ja saan siellä ruuan. Huomenna on myös soitettava Dna:lle, koska se laajakaistajuttu huolestuttaa edelleen. Soitin Elisalle ja he vakuuttivat laittavansa muiden operaattoreiden tilauksia sitä mukaa kuntoon, kun niitä tulee. Elisa ei kommentoinut tuleeko katkosta olemaan, vaan neuvoivat soittamaan Dna:lle. Tänään en ehtinyt sitä soittoa soittamaan ennen kello kuuttatoista.