204670.jpg

Mitä muuta hauskaa voi harmaana lokakuun sunnuntaina tehdä, kuin leikkiä laatikkoleikkiä? Minä leikin sitä yksin, mutta toivottavasti joku blogivierailija tulee mukaan. Tätä voi leikkiä ihan omassa kodissa. Toki mielelläni ottaisin jonkun tänne leikkikaveriksi ihan oikeasti.

Leikki sujuu näin:

Ota neljä pahvilaatikkoa (tai jätesäkkiä).

Nimeä laatikot: Repe Roska, Kalle Kierrätys, Sakke Säilytys ja Martti Myynti.

Katsele kotona ympärillesi ja valitse kohde.

Aloita raivaus. Kohteesta jokainen tavara menee johonkin laatikkoon, Repe Roska täyttyy luultavasti eniten.

Valitse seuraava kohde ja seuraava jne.

Kun laatikot täyttyvät, toimi näin:

Kalle Kierrätys viedään mahdollisimman nopeasti pois kotoa. Sakke Säilytyksen tavarat laitetaan OIKEILLE säilytyspaikoille, minne ne kuuluvatkin. Martti Myynti tarkastetaan vielä kerran, onko siellä kuitenkin muiden laatikoiden tavaraa? Sitten Martti laitetaan säilöön, muistaen että ne tavarat on tarkoitus myydä tai lahjoittaa pois. Eli myynti-ilmoituksia tekemään! Repe Roska tyhjennetään piharoskikseen. Vielä kriittinen silmäys Sakke Säilytykseen ennen tavaroiden OIKEILLE paikoille laittoa: ovatko tavarat varmasti oikeassa laatikossa?

Minä aloitin akvaarion alla olevasta hyllystä. Puulaatikosta löytyi karvalakki, poppana, eripari hanskoja, pari villapaitaa, tyhjä Pleikkarin pahvilaatikko, kauppakassi, pihakeinun muovikatos, lasten kirjoja ja olohuoneen verho. Tavarat ovat nyt laatikoissa ja oikeilla paikoillaan. Yes!