Aamulla menin lastentarhalle, kuten oli sovittu. Kun omenapuun kanssa tulin tarhanpihaan, niin siellä minua odotteli lapsikatras hoitajineen. Kaupungin mies oli myös valmiudessa lapionsa kanssa. Tapahtuma oli hieno ja hyvin järjestetty. Lapset lauloivat ja esittivät ohjelmaa. Istuttaja mies kertoi omenapuun hoidosta ja suojelusta. Lopuksi join pullakahvit tarhan johtajan ja istuttajan kanssa. Otin muutaman valokuvan tapahtumasta. Taas tulee juttu Moroon.

Huomenna olen menossa aamulla paikalliselle koululle. Koulun hammashoitaja on jäämässä eläkkeelle ja lahjoitamme hänelle kaupunginosakirjan. Tämä hoitaja on toiminut alueellamme melkein 40 vuotta. Oikein ihana ja mukava ihminen. Teen jutun Moroon.

Työharjoittelussa oli mukavaa. Päivä sujui nopeasti. Tein yhden lahjapaketin, purin ja kokosin uudelleen näyteikkunan. Vein myös pahvilaatikkoja keräyspisteeseen. Suuresta ruumiinpainosta on siinä hommassa hyötyä. Oli aika helppoa rutistella laatikot omalla painolla lyttyyn. Voisinkin hakea hommia pahvilaatikkojen lyttääjäksi.

Illalla meni pari tuntia kun tarkastin siskoni firman uudet nettisivut. Löysin 10 virhettä. Toivottavasti tekijä korjaa ne. Siskoni on jo ihan kyllästynyt sivujen valmistumista odotellessaan.

Lenkki jäi sitten tekemättä. Hyi minua.  Omaa laiskuutta koko juttu.