Minä en ole innokas shoppailija, mutta kaverini on sitäkin enemmän. Hän sai houkuteltua minut tänään Stockmannille Hulluille Päiville. Onneksi olimme kaupassa vain vajaat kolme tuntia.

Oikeastaan oli hyvä että lähdin ostoksille. Nyt on pojalla taas uusi kännykkä. Motorola C 115. Pieni ja näppärä puhelin. Hinta oli vain 19,90. Ja vielä kahden vuoden takuu.

Ostin myös kalligrafia tusseja. Niitä en ole vielä kokeillut, mutta uskon että niillä saa hyvännäköistä tekstiä helposti aikaiseksi. Jos vaikka tulisi taas askarreltua joulukortteja. Onhan jouluun vielä aikaa, mutta aina se on päässyt yllättämään.

Kävimme vielä Stockmannin ruokaosastolla. Ostin leikkeleitä ja kahvia. Kaverini hamstrasi valtavan määrän jättiläiskatkaravunpyrstöjä. Ne olivat kuulemma nyt tosi halpoja.

Tapasimme tyttäreni ja hänen poikakaverinsa kaupungilla. Nuoret olivat käyneet syömässä Raxissa. Tytär oli taas siivoillut töissä viime yönä oksennuksia ja sama homma taitaa olla edessä ensi yönä. Tuumimme yhdessä että pitäisiköhän ravintoloissa jakaa oksennuspusseja? Aikuiset ihmiset juovat itsensä niin känniin että yrjö lentään…

Pakko lähteä nyt välittömästi pienelle lenkille koiran kanssa. Liikuntatavoitteeni näin viikkotasolla on taas miinuksella. Jälleen oli sellainen viikko että ei ollut muka aikaa lenkkeillä. No, taas on koko ensi viikko aikaa ryhdistäytymiseen.