Vettä on satanut melkein koko päivän. Juuri nyt on taas kaatosade menossa. Päivällä oli hetken satamatta ja silloin suunnittelin lenkkiä koiran kanssa. Jäi tekemättä. Ihminenhän ei kadu yleensä sitä mitä on tehnyt, vaan sitä mikä jäi tekemättä. Nyt kaduttaa etten lähtenyt lenkille.

Lähdin nimittäin kirjastoon hakemaan sitä Kotkat kuuntelevat DVD:tä, kun tekstiviesti ilmoitti sen olevan haettavissa. Katselin filmin jo iltapäivällä poikani kanssa. Ihan hyvä filmi, mutta parempiakin olen nähnyt. Poika oli muuten saanut kymppi miikan yhteiskuntaopin kokeesta. Aiheena oli ollut työlaki ja työehtosopimus.

Tytär soitteli ja tuli käymään, kun oli ruokaakin tiedossa. Hän nimittäin ensin pohti että tuleeko ja kyseli onko siellä mitään ruokaa. Ilmoitin että jauhelihakeittoa on vaikka hevoset söisivät. Tyttärellä on huomenna se viisaudenhampaiden poisto aamulla. En luvannut lähteä sinne mukaan, mutta autoni annoin lainaksi. Tytär oli saanut uuden asunnon avaimet tänään. Yritän ehtiä huomenna sitä katsomaan. Puhuin tyttärelle Bellasta, ei pitänyt ihan huonona ajatuksena.

Illalla oli erään yhdistyksen hallituksen kokouksessa. Hyvä kokous ja paljon asioita käsiteltiin. Tulevia joulujuhlia suunniteltiin ja minä sain tehtäväksi olla yhteydessä paikalliseen liikennelaitokseen. Bussiyhteyksiin kaivataan parannuksia.

Tein kaksi työhakemusta tänään. Ensimmäinen paikka on Messukylän Esso, joka haki kassatyöntekijää. Soitin ja kyselin lisätietoja. Vuorotyö: aamuvuoro klo 6.00-14.00 ja iltavuoro 16.00-24.00. Huoltoasemalla ollaan enimmäkseen yksin. En ole kovin innostunut tästä, mutta vien hakemuksen sinne huomenna. Toinen paikka on lelukauppa, joka haki jouluapulaisia. Työ enimmäkseen iltaisin ja viikonloppuisin. Viikkotuntimäärää en tiedä. Huomenna vien sinne myös hakemuksen. Katsellaan mitä tapahtuu.