Vaikka on perjantai ja 13. päivä, niin kaikki on mennyt suhteellisen hyvin. Olen tehnyt kirjoitushommia koko päivän. Laiton Moroon kaksi juttua lisää kuvineen ja viestin että se jo sunnuntaina lähettämäni juttukin voidaan julkaista. Taas odotellaan torstaita ja sitten nähdään onko jutut julki.

Eräässä yhdistyksessä (toimin aika monessa) jossa toimin, on hallituskriisi. Kolme henkilöä, eli puolet hallituksesta on eroamassa ”virastaan”. Sain viime yönä ja tänään päivällä aika tulikivenkatkuista viestiä. Suurin kriisimme on se että taloudenhoitajamme laittoi avustusanomukseemme vahingossa kakkosluokan postimerkin. Seurauksena oli se että anomustamme ei käsitelty ollenkaan kun se saapui myöhässä. Menetimme 1100 euroa. Toiminta on siis ollut aika heikkoa tänä vuonna.

Nyt on saatava uusia ihmisiä hallitukseen. Mutta mistä? Laitan Aamulehteen juttuvinkin asiasta ja jospa sen jutun avulla saisimme julkisuutta ja tavoite toteutuisi.

Tytär tuli iltapäivällä käymään kotona. Hän lainasi autoani ja lähti yliopistolle pelaamaan lentopalloa. Hänellä on nyt siellä koululla kolme vanhaa pelikaveria Mestosta ja likat pelaavat kimpassa näin perjantaisin. Yöksi tytär menee taas töihin.

Poika lähti kaverilleen ja sanoi tulevansa kymmenen jälkeen kotiin. Minulla on nakkisoppa kiehumassa ja kun se valmistuu lähden koiran ja kaverini kanssa lenkille.