211719.jpg

Tässä kuvassa on lenkkikaverini, joka ei pidä yhtään sateesta. Kävelimme illalla kaverini ja koiriemme kanssa kolmen vartin lenkin. Vettä tuli aika reippaasti. Minulla oli sadetakki, mutta koiralla ei. Ledivalot olivat taas vilkkumassa. Keskisyke oli 119 ja maksimi 137, eli ihan ohjeen mukaan mentiin.

Paljon muuta hyödyllistä en ole tänään tehnytkään. Niin, paitsi lähetin sen työhakemuksen järjestön varapuheenjohtajalle. Meillä on ensi torstaina kokous, missä asia on esillä.

Oli myös pakko käydä pikaisesti illan suussa keskikaupungilla. Meillä on erään yhdistyksen kokous huomenna erään toisen yhdistyksen toimitiloissa. Kukaan muu ei nyt sitten voinut hakea sitä toimiston avainta, joten minä jouduin sen tekemään.

Päätin siinä samalla käydä Sokoksella ruokaostoksilla. Ruokakassista tuli aika painava. Kannoin painavaa kassia ja tarkoitus oli poistua Sokoksen takaovesta Hallituskadulle. Mutta kun kauppaa oltiin sulkemassa, niin ainoa ulospääsytie oli pääovi Hämeenkadulle. Tietysti autoni oli parkissa siellä Hallituskadun puolella. Huomasin muuten että pysäköiminen on maksullista lauantaisin vain klo 16 asti. Eivät ole huomanneet venyttää aikaa klo 18 asti, kun kaupatkin ovat siihen asti auki. Hys! Hys! Eipä pidetä asiasta enempää ääntä.