Tänään oli vilkas päivä, kuten vapaapäivä yleensäkin. Annoin kaksi haastattelua, kävin kirjastossa ja lenkillä sekä leivoin Tampereen rievää.

klo 9.00 Herätys ja aamupala. Etsin turhaa juttujani Morosta. Niputin kassillisen jätepapereita.

klo 10.00 Herätin pojan ja komensin suihkuun. Aamupalaksi sai riisipuuroa mustikkasopan kera.

klo 11.00 Siskoni tuli hakemaan poikaani Hämeenkyröön.

klo 12.00 Lähdin bussilla kaupunkiin. Sitä ennen olin laittanut palautetta Moroon.

klo 13.00 Tori-lehteen sovittuun haastatteluun. Ennen haastattelua ehdin Kauppahalliin syömään mustaa makkaraa ja tapasin yhdistyksemme sihteerin. Olimme yhdessä siellä haastattelussa. Meille tarjottiin kahvia ja minulla oli likainen kuppi sekä lusikka. Toimittaja kaatoi vahingossa kahvini käytettyyn mukiin. En kommentoinut asiaa vaan join kahvini.

klo 14.00 menin bussilla Kalevankankaan hautausmaan parkkipaikalle. Toinen siskoni odotteli siellä minua. Menimme hänen autollaan meille kahville. Tampereen radion toimittaja soitti ja sovimme haastattelun Kaukajärven Mäkkäriin.

klo 16.00 Autolla Kaukajärvelle. Haastattelu Mäkkärissä kesti vain 10 minuuttia. Leikattuna tulee ulos noin 7 minuuttia. Laittavat sitten viestiä lähetysajasta. Palasin takaisin kotiin. Samassa Hämeenkyrön siskoni palautti poikani ja kiirehti suoraan venäjän tunnille.

klo 16.30 Koneen ääressä. Morosta oli tullut oikein mukavaa palautetta. Ensi viikon lehdessä on kaksi juttuani. Laitoin blogiini valokuvan Valokuvatorstain ohjeen mukaan.

klo 18.00 Lähdin autolla kirjastoon. Ennen lähtöä hotkaisin riisipuuroa. Tarkistin blogini tilanteen kirjaston koneelta. Tilasin pääkirjasto Metsosta DVD:n Kotkat kuuntelevat, poikani haluaa sen. Lainasin myös perinneruokakirjan ja sen takia piti käydä ruokakaupassa. Ostin Jankan Sparista ohrajauhoja, maitoa ja hiivaa. Kassalla oli erittäin tympeä vanha nainen. Hän ei varmaan tiedä, kuinka paljon viehättävämpi hän olisi jos hymyilisi ja katsoisi asiakkaita silmiin.

klo 19.00 Tein rievätaikinan ja laitoin sen nousemaan mikrouuniin. Lähdin koiran kanssa pikaiselle lenkille. Kesto 20 minuuttia, keskisyke 131 ja maksimi 138.

klo 19.30 Leivoin kaksi rievää taikinasta ja laitoin ne liinan alle nousemaan.

klo 20.00 Taas koneen ääreen. Blogin tekstin kirjoitusta ja surffailua.

klo 21.00 Rievät uuniin ja Lostin katsomista. Mainostauolla kuva rievistä ja blogin päivitys.