Illalla tuli niin kiire, etten ehtinyt laittamaan kuin lyhyen tilannekatsauksen. Sunnuntai kuluikin aika nopeaan.

Iltapäivällä menin läheiselle urheilumajalle tekemään juttua Moroon. Majalla oli paikallisen urheiluseuran olympialaisten palkintojenjakotilaisuus. Ensin minulla oli tarkoitus mennä paikalle kävellen koiran kanssa, mutta meninkin autolla. Olin kuullut että urheilumajan lähellä on hirvikärpäsiä. Minulla on kammo niitä kohtaan. Hirvikärpäsiä en siellä nähnyt, mutta kiukkuisia ampiaisia kyllä.

Tytär soitti ja kyseli että lähdemmekö Hämeenkyröön. Olimme suunnitelleet jo viime viikonloppuna vierailua siskoni luokse. Päätimme lähteä matkaan, mutta poika jäi kaverilleen. Tytär tuli poikakaverinsa kyydillä meille ja lähdimme siitä matkaan. (Tyttären poikakaveri ajaa muuten nyt jo autolla, vaikka vasen jalka on edelleen kipsissä).

Meillä olikin ihan mukava reissu, ehdittiin juttelemaan kaikenlaista. Edellisyönä tyttärellä oli ollut työpaikallaan edessä kaksi oksennuksen siivousta. Toinen oli ollut yökerhossa kokolattiamatolla ja toinen naisten vessan lattialla. Hyvin tytär oli siivouksesta selvinnyt. Totesimme yhdessä että hänen pitää soittaa pomolle ja kysyä parempaa perehdyttämistä työhön. Ja samalla voisi kysyä tarkemmin työtehtävistään. Epäilemme että pari hotellin vakituista siivoojaa teettää hänellä heidän töitään. Eli kusettavat nuorta uutta työntekijää.

Hämeenkyrössä kului monta tuntia. Kun tytär astui autosta ulos, hänen naamalleen hyppäsi hirvikärpänen. Menimmekin sitten yhtä kolmiloikkaa sisälle taloon. Siskoni koirat ja kissat tervehtivät meitä riemulla. Tapasimme siis kissanpojat, meidän emokissan jälkeläiset. Pojilta oli leikattu munat pois keskiviikkona ja se oli rauhoittanut niitä kummasti. Ennen leikkausta yöt olivat olleet yhtä mouruamista. Siskoni oli ollut jo aika hermona kissojen kanssa.

Paluumatkalla koukkasin Kaukajärven kautta ja vein tyttären hänen asunnolleen. Kävimme yhdessä hakemassa talon kuivaushuoneesta heidän olohuoneen maton. Isoa mattoa on hankala käsitellä yksin.

Kun vihdoin pääsin kotiin, käsittelin päivällä ottamani valokuvat ja kirjoitin jutun Moroon sekä erääseen nettijulkaisuun. Juttuihin tuli vähän erilaiset tekstit ja eri valokuvat.

Toimitin pojan nukkumaan ja jäin itse kukkumaan. Siis tänne blogimaailmaan.