Heräsin klo 11.30 kun tytär soitti ovikelloa. Ilman hänen tuloaan olisin voinut nukkua vaikka iltapäivään. Olipa niitä univelkoja paljon.

Tytär esitteli uudet työvaatteensa. Hän oli myös tilannut uusia vaatteita H&M:ltä. Joimme kahvit ja sitten tytär lähti kaupungille.

Minä lähdin koululle ottamaan lisää pihakirppis kopioita. Vein 50 kappaletta mainoksia läheiselle huoltoasemalle. Ennestään viemäni kopiot olivatkin jo melkein lopussa.

Valmistelin omaa pihakirppistä. Tuolit ja penkit ovat nyt paikoillaan ja sunnuntaina pitää vain laittaa tuotteet esille. Katos on pysynyt hyvin paikoillaan, on ollut melko tyyntä.

Huomenna on se yhdistyksemme 60-vuotisjuhla. En ole saanut puhetta tehtyä valmiiksi. Luulen että menen puhumaan ihan ex tempore. Laitan vain muutamia side-sanoja muistiin. Toivottavasti puhe menee hyvin.

Poika meni nukkumaan jo klo 22.45, aika varhaista näin perjantaina. Hän lupasi tulla myös huomiseen yhdistyksen juhlaan, samoin kuin siskonsa. Minä taidan nyt myös mennä pehkuihin, että olisin huomenna fressi juhlissa. Good night!