Menin aamulla kouluun klo 8.30. Aamupäivällä oli työvoimatoimiston kurssikummi paikalla ja muuten hölisimme jotain yleistä asiakaspalvelusta. Iltapäivällä meillä oli englantia. Ehdotin opettajalle että tekisimme kurssimatkan Ideaparkkiin ja saa nähdä toteutuuko se. Oli hauska istua israelilaisen kurssikaverini vieressä koko päivä. Tämä nainen on erittäin hauska ja kova nauramaan. Oli myös hauska seurata kun hän tekee muistiinpanoja oikealta vasemmalle hebreaksi.

Koulun jälkeen poikkesin Kauppahallissa ostamassa leipää kaveriltani. Ostin myös salaatteja Sokokselta. Kotimatkalla nukahdin bussiin, mutta onneksi heräsin ennen omaa pysäkkiäni. Jos olisin oikein kunnolla nukahtanut, olisin herännyt täältä. Menin kotiin ja söin kiinalaista kanasalaattia. Sitten kääriydyin päiväpeittoon ja tarkoituksena oli nukkua tunnin unet. Heräsin vartin yli kahdeksan, kun kaverini soitti ja pyysi lenkille. Olin nukkunut yli neljä tuntia. En jaksanut lähteä lenkille ja maha oli edelleen kipeä. Taas illalla sai juosta vessassa yhtenään, päivällä maha oli kyllä rauhallinen. Ihme tautia, luulen että minulla on jotain stressiä.

Tänään tuli kutsu syntymäpäiville. Ystäväni kuoli tammikuussa ja nyt hänen ainoa poikansa täyttää 18-vuotta. Pojan isä soitti ja juttelimme aika pitkään monista asioista. Sain kaupattua hänelle pari lippua Manserock85:n. Tämä tammikuulla kuollut ystäväni oli muuten minun monivuotinen teatterikaverini. Kävimme monta kertaa vuodessa teatterissa, varmaan melkein parikymmentä vuotta.