Minulla oli aamulla rytmihäiriö. Testasin siinä sitten uutta sykemittaria ja sykkeeni oli tosiaan 198. Tuntui aika kauhealta tuo syke. Rytmihäiriötä kesti vajaat puoli tuntia.

Yhdistyksemme juhla oli tänään. Olimme varanneet tarjottavaa 200 hengelle. Paikalle tuli vain 70 henkeä. Minun tervetulopuhe oli ihan kauhea, onneksi sain kerrottua yhden vitsin puheen lopuksi. Varmaan vain sen takia sain aplodit.

Kun kakkuja ja voileipiä jäi yli, niin lahjoitimme niitä vähäosaisille. Veimme voileivät alkoholistien majapaikkaan, pari kakkua CP-vammaisten asuntolaan ja Pirkanmaan saattokodille. Yhden kakun annoimme Ensi- ja turvakodille. Kissanmaan perhetukikeskus sai yhden kakun. Kaikki lahjoituksen saajat olivat ihan riemuissaan.

Tytär on nyt ensimmäistä yötä uudessa työpaikassaan. Hän lainasi minun autoa työmatkalleen. Tyttären on tarkoitus tulla huomenna pihakirppiksellemme myyjäksi klo 15.00. Minä lähden silloin kiertämään muita kirppiksiä Aamulehden valokuvaajan kanssa. Melkein kaikki myytävät tavarat on nyt hinnoiteltu ja pohjakassakin on OK.

Tänään on satanut vettä, mutta toivottavasti huomenna on poutasää.