Tämä sade ja harmaus varmaan nukuttaa. Tarkoitus oli mennä työharjoitteluun kello yksitoista, mutta heräsin vasta 10.40. Soitin että tulen vasta klo 12.00 paikalle. Siinä sitten ihan rauhassa luin lehden ja join teetä. Kissa ei tehnyt nyt mitään yllätyksiä. Ruokin kissan ja käytin koiran ulkona. Koska oli sateista, lähdin autolla töihin.

Lahjatavaraliikkeeseen olikin tullut tänään paljon uutta tavaraa, lähinnä jouluista tavaraa. Purin ja hinnoittelin tonttuja ja pipareita. Mollamaijoja ja enkelikoiria laitettiin jo esille. Joulutavarat odottelevat vielä takahuoneessa. Kassatyöskentely on alkanut sujumaan jo ihan hyvin. Tänään oli vilkas kauppapäivä. Kynttilät ja lyhdyt tekivät kauppansa hyvin. Pimenevät illat tehostavat myyntiä kummasti. Ostin muuten eilen uutuus Ässäarvan. Se on varsinaisen Ässän pikkuveli tai –sisko. Hinta on vain euron ja päävoitto on 10000 euroa. Voitin eilen miniässässä euron, sijoitin sen uuteen arpaan ja sillä en enää voittanut mitään.

Niin, se julkkisasiakas oli Hannele Lauri. Hän osti kotimaista taidelasia, puisen korurasian, lasinalusia ja enkelikoiran. Enkelikoira oli kuulemma lahja hänen omalle koiralleen. Hannele Laurista on puhuttu, että hän on leuhka ja tyly ihminen. Se ei kyllä pitänyt ainakaan tänään paikkansa. Hän oli erittäin ystävällinen ja kohtelias asiakas.

Ihanaa kun on taas viikonloppu. Nyt ei ole mitään suunnitelmia, jospa vaan tekisi rästitöitä. Näin loppuosan Dr Philin ohjelmasta, siinä oli aiheena epäsiistit kodit. Oiva aihe minulle. Ei meillä nyt ihan pas#aista ole, mutta siistimpääkin saisi olla. Odotan ihan innolla että saan edes tyttären tavarat täältä pois hänen uuteen asuntoonsa.