Vein koiran trimmaukseen iltapäivällä Ylöjärvelle. Trimmaus kesti 45 minuuttia ja sillä välin minä lenkkeilin Ylöjärven kirkon ympäristössä. Luulin että suuntavaistoni pelaa, mutta minä kehveli vähän eksyin. Onneksi ystävällinen mieshenkilö opasti minut takaisin oikealle tielle. Lenkki kesti puolisen tuntia, keskisyke 128. Koira oli ollut kiltisti parturoinnissa. Operaatiolle tuli hintaa 46 euroa. Seuraava kerta on sitten puoleen hintaan. Joka kolmas kerta on näin tarjouksella. Koiramme täyttää ensi keväänä 15 vuotta. Aion järjestää sille oikein isot synttärit sitten.

Ylöjärveltä matkasimme Viljakkalaan siskoni luokse. Kyllä uusi Kuruntie on hyvä ajaa. Satasta saa ajaa melkein koko matkan, välillä oli muutaman kahdeksankympin pätkä. Maaseudulla oli todella rauhallista. Se äänettömyys on ehkä oudointa. Siskon mies oli nähnyt eräänä aamuna ketun heidän pihassaan. Hirvikärpäsiä ei onneksi nyt ollut paikalla.

Lähdimme ennen pimeää takaisin kotiin. Minä en yhtään tykkää ajaa pimeässä. Vaikka Kuruntie on hieno, niin katuvaloja siinä ei ole kuin paikka paikoin. Kotimatkalla poikkesin vielä ruokakaupassa. Koira oli varsin tyytyväinen kun se pääsi takaisin kotiin.

Tyttären asuntokaupoista en ole nyt ihan selvillä. Hän soitti minulle iltapäivällä ja kyseli pitäisikö kuntotarkastus tehdä uudelleen. Pesuhuoneessa on tehty tarkastus suunnilleen vain haistelemalla. Totesin, että ei se tarkastus oikeastaan takaa mitään. Uusi tarkastus ei ole varmaan sen kummempi, maksaa vaan lisää. Tässä tapauksessa on vastuu myyjällä ja osittain taloyhtiöllä. Toivottavasti nuoret eivät saa aikaiseksi riitaa jo asunnonostosta.

Piti käydä sitä kaverini poikaa vielä morjestamassa, kun hän sitten lähtee huomenna Bostoniin. Pojan piti olla vielä kotona tänään, mutta suunnitelma oli muuttunut. Hän meni vielä nyt illalla jääkiekkoreeneihin ja hänen eno hakee sitten pojan heille yöksi. Enomies kuljettaa pojan Helsinkiin lentokentälle. Toivottelin pojalle kuitenkin puhelimen välityksellä hyvää matkaa.

Huomenna on koulupäivä ja siis aikainen herätys. Pojalla on aamulla koululääkäri.