Veikkauksella olikin nopeaa toimintaa. Hain sitä työpaikkaa ja viimeinen hakupäivä oli viime perjantai 15.9. Tänään tuli jo kirje, että valintamme ei nyt osunut sinuun ja hakijoita oli ollut 102 kappaletta. Kirje oli päivätty 15.9. Eli aika nopeasti kaikki 102 hakemusta oli käyty läpi perjantaina. Totuushan on se että paikat oli jo täytetty ennen hakuajan päättymistä. Suhteilla ja sukulaisyhteyksillä. Että sillalailla!

Laiton siitä pihakirppistapahtumastamme ilmoituksen PS-lehteen, eli Pirkanmaan Sanomiin elokuulla. Ilmoitus laitetaan tekstiviestillä ja sen hinta on 10 euroa. Tänään tuli kännykkälasku Elisalta ja siinä oli tämän viestin hintana 11,71 euroa. Soitin Elisalle ja juttelin erittäin pölvästin asiakaspalvelijan kanssa. Hän piti minua ihan tyhmänä eikä saanut selvitettyä asiaa. Sitten soitin PS:n ja asia otettiin selvitykseen. Minulle vielä soitettiin takaisinpäin ja kyseltiin lisätietoja. Kun asia selviää. saan siitä tiedon. Tämä ylihinnoittelu tapahtui jo toistamiseen minulle. Kysymyksessä on pieni rahasumma yksittäiselle ilmoittajalle, mutta se ihmetyttää mihin ne rahat menevät? PS:lle vai Elisalle? Kuukaudessa lehdessä on noin 100 ilmoitusta ja ”hukkuva” rahamäärä on vuodessa 2052 euroa. Se voisi ohjata vaikka minun tilille.

Tyttären kanssa kävimme etsimässä työkenkiä. Tytär löysi kengät, mutta minä en. Ovat ihan mahdottoman hintaisia nuo työkengät. Haitari on 40-85 euroa. Veimme pestyt matot tyttären talolle kuivaushuoneeseen. Soitin tyttärelle illalla ja hän sanoi että matot olivat valuttaneet vettä lattialle aika reippaasti. Tytär imeytti veden sanomalehtiin ja lupasi vielä ennen yötä käydä tarkistamassa tilanteen. Ettei sitten kukaan talon mummoista pääse valittamaan asiasta.

Minulla on ollut mahakipua koko päivän. Heräsin aamulla vatsakipuun. Ehkä tämä menee ohi huomiseksi, toivotaan. Lenkillä ei tullut sitten käytyä. Huomenna olisi ollut heti koulun jälkeen erään yhdistyksen hallituksen kokous. Soitin puheenjohtajalle ja jätin vastaajaan viestin, etten pääse kokoukseen.

Nokisutari kävi tänään, se Tampereen parhaimman näköinen. Koira nukkui täyttä päätä, vaikka mies soitti ovikelloa. Se heräsi vasta nokisutarin puheeseen ja tuli sitten jalkoihini turvaan. Varsinainen vahtikoira!

Poika oli tosi väsynyt ja meni nukkumaan jo kello yhdeksän. Fiksu poika. Äiti se vaan valvoo vielä täällä.