Olipa ihana nukkua pitkään, kello soitti vasta kymmeneltä. Oli kuulevinani aamulla uneeni ovikellonsoiton, mutta en jaksanut mennä avaamaan. Ehkä se oli unta, ehkä ei. Poika nukkui yhteentoista. Eilen hän jäikin vielä valvomaan tietokoneen äärelle, kun minä menin nukkumaan.

Aamulehdessä oli tänään helppo ristikko, sain sen melkein täyteen. Toivottavasti tytär poikkeaa huomenna ja avustaa ristikon täytössä. Tein päivällä pojalle ja itselleni banaanipirtelöt sekä leivoin pellillisen jauhelihapitsaa.  

Niin piti kehua, että olen vähän siivoillut. Eilen siistin tämän tietokoneen ympäristön. Pölyä ja turhia papereita oli vähän joka puolella. Innostuin vielä eilen illalla imuroimaan. Naapurin rouva soitti juuri silloin. Letkautti, että olenko kuumeessa, kun olen imuroimassa. Heko, heko. Rouva oli menossa miehensä kanssa katsomaan Riisuttua miestä ja he kävivät ensin syömässä Plevnassa. Imuroin siis alakerran kokonaan ja yläkerta sai vain pölyjenpyyhinnän.

Nokisutarit olivat jättäneet lapun perjantaina ja ehdottivat että tulisivat tiistaina heti aamusta. Yritän  saada nuohouksen maanantaiksi, kun on vapaapäivä. Tiistaina on koulupäivä.

Kaverini palautti sen bensakanisterin tänään, ei ollut eilenkään muistanut sitä tuoda. Päätimme mennä lenkille maanantaina, kun molemmilla on vapaata.

Varasin koirallemme parturinajan. Koira on yleensä ajeltu lyhytkarvaiseksi keväisin, mutta nyt päätimme pitää sen lyhytkarvaisena myös talvella. Se leikattiin viimeksi huhtikuun lopulla ja karva on taas jo aika pitkää. Soitin siskoni entiselle miehelle ja hän lupasi koiralle lainaksi talveksi takin.

Tytär soitteli kaupungilta, oli juuri Sokoksella ostoksilla. Hän kyseli tarvitsenko mitään tuotteita, nyt saa alennusta myös henkilökuntakortilla. Poikakaverin sukulaiselta oli kortti lainassa ja asiakasomistajuuden lisäksi  tuli aleprosentteja. Tilasin Lumenen päivävoiteen, Max Factorin meikkivoiteen ja Kanebon ihmevoiteen. Laskun summaa en tiedä vielä.

Lapseni menivät tänään pikkusiskonsa ja hänen äitinsä kanssa teatteriin katsomaan Manserock85 näytöstä. Vein pojan teatterille ja tytär tuli sinne ostosreissunsa jälkeen. Poika saa sitten kyydin siskoltaan kotiin.