Tytär soitti tänään ja kertoi että he olivat jättäneet tarjouksen rivitalokaksiosta ja se oli hyväksytty. Kaverini serkku asuu tässä taloyhtiössä ja hän tiesi lisätietoja asunnon naapurista. Siinä asuu kuulemma joku kova bilettäjä, eli metelin pitäjä. Samalla tuli selville että minä tunnen tämän kiinteistövälittäjän. Soitin illalla välittäjälle ja kyselin asunnon naapurista tietoja. Välittäjä lupasi heti aamulla soittaa isännöitsijälle ja kysellä lisätietoja. Asunnon myyjä oli vakuuttanut että naapurit ovat mukavia ja hiljaisia. Myyjät ovat asuneet tässä asunnossa vain kaksi kuukautta. Syy myyntiin on kuulemma se, että he ovat löytäneet paremman asunnon. Kylpyhuoneessa on myös kosteusvauriota, joka on korjattava. Nuoret tarjosivat asunnosta 105 000 euroa, se on kahdeksan tuhatta euroa vähemmän kuin oli pyynti. Asia varmistuu ja selkenee huomenna.

Sain tänään hoidettua monta asiaa. Päivällä soittelin Akateemiseen kirjakauppaan ja kyselin sitä Dr Philin painonpudotushaaste kirjaa. Kirjoja oli kaupassa runsaasti myynnissä. Ei huvittanut lähteä ihan kaupunkiin asti ostoksille, joten soitin Kalevan Prismaan. Siellä oli kaksi kirjaa jäljellä ja toinen niistä varattiin minulle. Hain kirjan ja ostin samalla Prismassa olevasta kampaamosta shampoon ja hoitoaineen. Tässä kampaamossa saa bonusta ostoksista ja kampaamopalveluista. En ollut tiennyt tätä asiaa. Pitäisiköhän vaihtaa kampaajaa?

Ostosreissulla kävin kirjastossa. Palautin yhden kirjan ja kolme DVD:tä. Lainasin kaksi kirjaa ja kolme DVD:tä. Yksi kirja oli pojalleni: suurimmat sotatapahtumat. Yritän kannustaa poikaa lukemaan ja sota-aiheiset kirjat kiinnostavat häntä.

Hain Kotipitsasta itselleni ja pojalle pitsat. Siinä pitsaa syödessä oli sitten hyvä lukea painonpudotushaaste kirjaa. Luulen että lukemiseen menee monta päivää. Onko tämä nyt se vihon viimeinen juttu? Tälläkö saan itseni kondikseen? Kirja vaikuttaa ihan hyvältä.

Koiran kanssa olin puolen tunnin lenkillä. Syke oli keskimäärin 128, maksimi 134. Eli ihan ohjeen mukaan. Tein itselleni viikkolistan. Merkkaan siihen kaikki lenkit.

Huomenna on koirallamme parturi Ylöjärvellä. Samalla reissulla käyn vanhimmalla siskollani Viljakkalassa. Vien hänelle pussillisen omenoita, kuten vein toiselle siskolleni eilen. Huomenna käyn illalla myös kaverillani. Hänen poikansa lähtee keskiviikko aamuna Bostoniin vaihto-oppilaaksi. Poikaa ei kuulemma jännitä yhtään.