Menin työharjoitteluun klo 11. Olin omistajan kanssa koko päivän. Huomenna olen hänen tyttärensä kanssa kaksin klo 11-17. Meillä oli ihan mukava päivä. Paljon mukavia asiakkaita ja päivä oli melko rauhallinen.

Tytär kävi illalla kotona. Hän tuli poikakaverin autolla meille ja jatkoi siitä bussilla kaupunkiin. Kaupungissa olikin ollut mahtavat ruuhkat  EU-ministerikokouksen takia. Tytär on ensi viikonloppuna molemmat yöt töissä ja samoin kaksi seuraavaa. Hänen työkaverinsa oli lopettanut työsuhteensa, olikohan kohdannut oksennuksia?

Tytär menee poikakaverinsa kanssa huomenna katsomaan saunallista kaksiota Kaukajärvellä. Pyynti on 96 000 euroa. Toivottavasti nuoret saavat pian mieleisensä kämpän. Tarjosin tänään tyttärelle hänen kenkiään hänen asunnolleen. Eivät kuulemma mahdu sinne. No jaa, täällähän sitä tilaa on yllinkyllin.

Katselin Mollin sivuja ihan tositarkoituksella. Myyjän paikkoja oli tarjolla, mutta useimmat paikat oli osa-aikaisia. Kuka sillä elää?

Järjestelin papereita näyttökansioon. Minulla on ihan hervoton määrä koulupapereita, kunhan nyt saisi ne johonkin järjestykseen. Melko paljon olemme saaneet ihan turhia monisteita. Kuka niistä selvän ottaa?

Kaverini poika on lähdössä Bostoniin vaihto-oppilaaksi. Lähtö on ehkä jo ensi viikolla. He menevät huomenna anomaan viisumia Helsinkiin. Toivottavasti pojan äiti pitää jonkinmoiset lähtöjuhlat, minä haluaisin halata poikaa ja antaa viime hetken ohjeet matkaan.