Tänään sitten kaupunginosamme menetti bussilinjansa. Iloinen porukka matkasi kohti Keskustoria ja mukana oli Aamulehden valokuvaaja. Huomisessa lehdessä on sitten juttu matkastamme. Eräs matkustaja videoi matkaa ja monet ottivat valokuvia. Bussikuskille lahjoitettiin kaupunginosakirja ja salmiakkikossupullo. Meillä oli mahtava tunnelma matkalla. Me olimme koko perheen voimalla matkassa. Tytär ilmoitti muuten matkalla että hän oli muuttanut kirjansa tänään poikakaverinsa luokse. Esikoiseni muutti siis tänään virallisesti pois kotoa. Saa nähdä koska hän kerää tavaransa täältä?

Rasvaprosenttikirje ei tullut vielä tänään, toivottavasti maanantaina tulee tietoa. Täytyy mennä sitten ostamaan se sykemittari.

Työharjoittelussa tein tänään pahan mokan. Pudotin puisen käden ja siitä meni pikkusormi poikki. Käden hinta oli tarjouksessa 24 euroa. Työnantaja sanoi että sen voi liimata, eikä hän vaatinut mitään korvauksia. Täytyy kysyä opettajalta, mitä se meidän vakuutus oikein korvaa. Huhkimme tänään taas oikein kunnolla. Tuotteiden paikkoja siirrellään aika reippaasti, ihan hiki päässä sai touhuta. Huomasin kyllä että minun laittamani esillepanot on muutettu yleensä aina. Mutta en ole siitä moksiskaan. Online-koneella olin tänään muutaman kerran: tarkistin voittoja ja vastaanotin Kenon. Kassalla pitäisi olla enemmän.