Olin tyttären kanssa kaverillani eilen kahvilla, maistamassa mustikoista tehtyä hyytelökakkua. Oli ihan namia se kakku, täytyy kokeilla sitä myös itse valmistaa. Kun tätä blogia lukee, tulee ilmi että minä olen vähintään joka toinen ilta naapureissa tai kavereillani kahvilla.Jee.

Tytär soitti sitten illalla että poikakaveri oli viety sairaalaan. Hän harrastaa motocrossia ja nyt oli vasen nilkka vaurioitunut reeneissä. Nilkka oli mennyt ympäri ja akillesjänne katkennut. Jalka leikattiin tänään ja kipsattiin. Sairaslomaa tuli monta viikkoa. Potilas on huolissaan työpaikkansa puolesta. Hän on koeajalla ja hänet voidaan irtisanoa ilman syytä. Tämä sairaslomalainen suunnittelee menevänsä töihin jalka paketissa.

Eilen minulla oli vapaapäivä ja tänään olin työharjoittelussa. Aika hiljainen päivä. Aamulla moppasin koko liikkeen lattiat. Vastaanotin veikkauksia, postipaketteja ja olin muutenkin kassalla melko aktiivisesti. Tuttuja asiakkaita kävi paljon. Kauppakeskusta kiertää kummallinen mies. Hän on aika epämääräisen näköinen ja kuulemma hieman vaarallinenkin. Mies kävelee muovikassi kädessä edes takaisin kaupan etu- ja takaovella. Aivan kuin hänellä olisi määrätty määrä reittejä käveltävänä, siis pakkomielle. Varmasti hän on hyväkuntoinen fyysisesti. Huhu kertoo että mies ”tärähti” kun häneltä meni työpaikka ja perhe lähti. Ei kai sen vuoksi ihan seota tarvitse. Anteeksi, jos nyt tölväsin jotakin juuri näissä murheissa piehtaroivaa.

Poika sai tänään uuden kännykän. Kännykkä on kyllä muutaman kuukauden ikäinen, mutta varmasti parempi kuin hänen nykyisensä. Naapurin rouva tarjosi koekäyttöön äitinsä kännykkää. Muori oli ostanut sen tammikuulla Veikon koneen avajaisista, hintaa 40 euroa. Minulta kului melkein kaksi tuntia että sain puhelimen asetukset kohdalleen. Poistin puhelimen muistissa olleet numerot ja laitoin muutenkin asetukset kohdalleen.

Huomenna taidan leipoa mustikkapiirakkaa, kun meidän perheessä on synttärit. En kyllä paljasta, kuka on päivänsankari. Meidän perheessähän on 12 henkeä. Eikös jo kissalla ole yhdeksän henkeä?