Menin aamulla klo 10 työharjoitteluun, kuten ennenkin. Paikalla oli jonkun korttifirman edustaja ja hän esitteli tuotteitaan. Työnantajani tilasi melko vähän tuotteita ja jätti vielä mietintään korttitelineen oston. Otin vastaan muutamia Lottoja ja Kenoja. Osallistuin myös porukka Monivetoon. Huomenna osallistun porukka Kenoon.

Iltapäivällä lähdin omistajan tyttären kanssa ostamaan vaatetelineitä. Lahjatavaraliikkeeseen aiotaan ottaa myyntiin puseroita ja huppareita ja niille piti saada teline. Menimme Hervannan Ruskoon pieneen myymälään. Ahertajankadulla, lähellä katsastusasemaa oli varastomyymälä. Sitä piti vanha joulupukin näköinen mies. Löysimme telineet, mutta jouduimme hakemaan rahaa Tapsantorin pankkiautomaatista, koska myymälässä ei käynyt pankkikortti. Lopulta minä sain vielä lainata työnantajani tyttärelle 20 euroa, koska ostimme vielä pari plexiä mainoksiin.

Ehdin nukkumaan puolentunnin päikkärit töiden jälkeen. Sitten menin Onkiniemeen erään yhdistyksen hallituksen kokoukseen. Kokous meni ihan OK, saimme suunniteltua syksyn toimintaa aika pitkälle. Kokouksen jälkeen poikkesin naapuriin, nyt en ollut muuten kahvilla. Naapurin rouvan isä oli joutunut tänään sairaalaan ja kuulin huonoja kokemuksia ensiavusta. Hoito oli pitkittynyt monella tunnilla ja hoitajat olivat olleet tosi stressaantuneita. Potilas jäi vielä sairaalaan ja hänellä on aivoverenkiertohäiriöitä.

Pihakirppis on ollut varsinainen suksee, ilmoittautuneita on jo lähes kolmekymmentä. Ensi viikolla on hoidettava tapahtuman mainonta ja markkinointi. Minun on nyt hoidettava myös työharjoittelupaikkani mainontaa, tuntuu ettei nyt aika riitä millään. Ehkä pidän vapaata perjantaina työharjoittelusta, että ehdin tekemään kirjalliset työt kotona. Huomenna menen tyttären kanssa Pirkkahallille ajamaan kuorma-autoa, linja-autoa ja trukkia.