Heräsin klo 9.30. Ehdin katsomaan loppuosan puutarhaetsivistä. Jakso oli uusinta ja olin nähnyt sen aiemmin. Tein ahkerasti koulutehtäviä, maanantaina on se esitelmän pito. Iltapäivällä kävin koululla tulostamassa tekeleitäni ja samalla surffailin netissä. Huomasin että Opintorimme on auki ma-to 20.30 asti. Siellä voisi viettää vielä muutaman illan..

Jaoin erään yhdistyksen vuosijuhlamainokset. Tein koiran kanssa lenkin ja vielä pyörällä uusin samaisen lenkin. Kutsu vuosijuhlaan oli pääsääntöisesti maksaneille jäsenille, mutta nyt kutsuimme kaikki mukaan. Siinä juhlassa minä pidän pienen puheen. Huh, huh!

Tyttären kanssa sovimme että menemme ajamaan linja-autoa tai kuorma-autoa torstaina. JAKK järjestää naisille suunnatun promotiotilaisuuden Pirkkahallilla klo 14-17. Paikalla on poliisit ja ambulanssit. Saa nähdä kuinka ajo sujuu?

Olen touhunnut alueellemme omaa nettipistettä ja nyt näyttää siltä että jotain on tapahtumassa. Sain soiton tänään kaupungilta ja sieltä on tulossa joku nainen käymään työharjoittelupisteessäni tällä viikolla. Nettipistettä varten alue on Ok ja määrärahojakin on jäljellä tälle vuodelle. Toivottavasti kaikki menee hyvin.