Ostin ihan perusmittarin: Polar F4. Sykemittari löytyi Kalevan Prismasta ja myyjänä oli tumma hoikka nuorimies, nimeltään Antti. Mittari on melko helppokäyttöinen ja erilaisia toimintoja siinä on kuitenkin riittävästi. Hauskin toiminto on se, että se muistuttaa kuntoilusta kolmen päivän välein. Sain asetettua perustiedot paikalleen: ikä, paino, pituus, päivämäärä ja kellonaika.

Kokeilin mittaria ja se toimi hyvin. En sentään vielä ollut lenkillä, mutta huomenna kokeilen sykemittaria tositoimissa. Mittarin asetuksia voi myös muuttaa tietokoneohjelman avulla, sen voi ladata netistä ilmaiseksi. Vaatimukset tietokoneelle ovat: äänikortti, dynaamiset kaiuttimet tai kuulokkeet. Meillä on kaiuttimet kyllä koneessa, mutta ovatko ne dynaamiset? Osaako tietokoneohjelma puhua sykemittarilleni? Täytyypä ottaa asiasta selvää.

Työharjoittelussa oli melko rauhallinen päivä. Koko päivä jalkojen päällä alkoi tuntumaan taas rasittavalta. Ihan sama juttu Anttilassa: kolmas työpäivä oli aina se pahin. Sitten kun seisomiseen alkaisi tottumaan, niin alkaa vapaat. En kyllä ymmärrä miksi ei tiskin takana voisi istua. Asiakkaat tullessa toki voisi nousta seisomaan ja palvelemaan. Täytyy hinata takahuoneesta jakkara tiskin läheisyyteen ensi viikolla. Vastaanotin asiakaspalautuksia, annoin paketteja, myin postimerkkejä ja vastaanotin veikkauksia. Tein oman loton ja toivottavasti huomenna olen rikkaampi kuin tänään.

Nukuin parin tunnin päiväunet työpäivän jälkeen, olisin voinut nukkua vaikka aamuun asti. Väsytti ihan sairaasti. Olin kiukkuinen kauppareissun jälkeen. Sykemittarin oston jälkeen kävin Lidlissä ruokaostoksilla. Purnasin pojalle, että on se kumma kun yksi ihminen saa olla kuin kameli ja kantaa ruokia selkä vääränä. No, huomenna olen taas oma itseni: aurinkoinen ja ystävällinen.

Ilmoittauduin tänään Veikkauksen koulutukseen, se on 7.9 klo 9-13. Työharjoittelussa meillä on määrätty työpäiviä neljä viikossa ja yksi päivä on koulua. Aiemmin oli kolme työpäivää viikossa, yksi etäpäivä ja yksi päivä koulua. Minä aioin kyllä pitää kiinni yhdestä etäpäivästä viikossa, en ala tekemään kirjallisia juttuja iltaisin. Muutenkin jo vähän tökkii nämä ilmaiseksi tehdyt työt. Mitähän sitä keksisi elantonsa eteen?

Hauskaa viikonloppua tämän blogin lukijoille!