En olisi uskonut että minä katson tekstiTV:ltä jalkapallon tuloksia. Mutta tänään kävi niin. Osallistuin uudessa työharjoittelupaikassani Veikkauksen Supermonivetoporukkaan. Panos oli 5,75 euroa ja huomenna tiedän mitä voitimme. Meillä ei ollut kaikki neljä kohdetta oikein (hemmetti kun FC Haka meni tekemään yhden maalin liikaa), mutta kolmellakin oikealla pitäisi rahaa tulla. Kertoimista en nyt tiedä vielä mitään.

Niin, työharjoittelussa oli mukavaa, vaikka päivä oli aika rauhallinen. Teimme sopimuksen kahdeksi kuukaudeksi näin alkuun. Olin kassalla ja Online-koneella sekä tutustuin lahjatavaraliikkeen valikoimiin.

Kaupan parkkipaikalla on mysteeri. Nykyinen pomoni kertoi seuranneensa parkkipaikalla olevaa, liikennemerkkiin kahlehditun polkupyörän kohtaloa jo useamman viikon ajan. Pyörä on melko uusi valkoinen naisten pyörä. Takaritsillä oli musta kangaslaukku. Ehdotuksestani tutkimme laukun: siellä oli melko suuri puukehyksinen peili, vaatehenkari ja hieman kauhtunut pyyhe. Ei avaimia, eikä mitään henkilötietoja. Onko lähistöllä metsässä ruumis, vai onko joku hukkunut uintimatkalla?

Huomenna menen poikani kanssa kaupungille. Tutustumme uuteen laajakaistan tarjoojaan, ostamme pojalle repun ja lataamme hänelle koulumatkat bussikortille.

Kaukajärven kiertäminen on jäänyt huolestuttavasti tosi vähälle. Tänään oli tarkoitus lähteä lenkille, mutta nukuin melko pitkät päikkärit. Kaverini oli iltavuorossa ja minua laiskotti. Onneksi ensi viikolla on se kuntotesti, sieltä saa varmasti taas uutta potkua.