144945.jpg


Hieman ennen kello kolmeatoista paloautot ja poliisiautot kurvasivat Kauppahallin takaovelle. Paloautoja oli myös Keskustorin puolella. Ravintola Astorin katolla oli ollut uhkaava tulipalo. Poliisit sulkivat Kuninkaankadun ja Hallituskadun liikenteeltä. Oikeastaan mitään savun hajua tai savua ei ollut havaittavissa. Huomenna saa sitten lukea Aamulehdestä tarkemman selostuksen.

Niin olin tänään poikani kanssa kosmetologilla, pojan iho puhdistettiin. Kokemus ei ollut yhtään kauhea, näin poika kommentoi. Hän sai vielä kotihoito-ohjeet mukaan. Menimme Laukontorille ja juuri silloin näimme ja kuulimme nämä hälytysajoneuvot. Ostimme torilta molemmille hot dogit, pojalle jäätelön ja kotiin vietäväksi kolme litraa herneitä. Nyt oli sentään herneiden hinta laskenut: kolme litraa sai kolmella eurolla.

Tytär oli ollut siellä työhaastattelussa ja jo pari tuntia haastattelun jälkeen hän saikin soiton. Hän allekirjoittaa työsopimuksen perjantaina ja työt alkavat syyskuun alussa. Työpaikkana on Hotelli Ilves.

Minä olen nyt kahden vaiheilla, että menenkö illalla sinne kuntotestaukseen. Ilma on paljon viileämpi kuin eilen ja toissapäivänä, mutta henkisesti en ole oikein valmistunut. Tekisi mieli mennä tänään vain vakoilemaan, mitenkä testit Varalassa tehdään. Katsotaan nyt mitä teen.