Ostin jo maanantaina Rambo Bio-tiivistettä. Tarkoitus on tappaa rikkaruohot pihassa olevasta jyrkästä rinteestä. En ole vaan vielä uskaltanut myrkkyä käyttää kissamme ja koiramme takia. Ne molemmat nimittäin syövät usein pihalla ruohoa. Koiran syömisiä voi helposti valvoa, mutta kissa kulkee pihassa hyvin itsenäisesti. Soitin tänään maahantuojalle ja kyselin myrkyn turvallisuudesta. Siellä hoonosoomi nainen selitti että ei se myrkky ole vaarallista eläimille, eihän ne sitä ruohoa niin kauheasti varmaan syö. Muistutti vielä että tätä nestemäistä myrkkyä ei saa juoda. Hmm.

Niin, toinen päivä Online-koulutuksessa oli ihan yhtä tiivis paketti kuin eilinenkin. Uutta asiaa ja tietoa tuli reippaaseen tahtiin, tuntui että vastaanottokyky kävi yläkapasiteetilla. Päivärahat ja todistukset jaettiin tänään. Aion mennä vielä syyskuulla lisäkoulutukseen yhdeksi päiväksi.

Aamulla matkalla kurssille, kävin ostamassa ruisleipiä Kauppahallista. Poikkesin sinne jo eilen, mutta kaikki leivät oli myyty jo kello 15 mennessä. En vienyt leipiä mukanani kurssipaikalle, vaan jätin ne jemmaan leipomoa vastapäiseen kahvilaan. Leipomon myyjä lähtee kotiin heti kun leivät on myyty, eikä niitä leipiäni olisi uskaltanut siihen tiskille jättää.

Huomenna menen sitten sinne uuteen työharjoittelupaikkaan. Saa nähdä kuinka päivä siellä kuluu ja mitä hommia ovat minulle varanneet. Tuskin siellä on pussien repimistä?