Aika laiskanpulskee päivä ollut tänään. Ihan vähän tein kotitöitä: pesin koneellisen pyykkiä ja imuroin alakerrassa. Hain pojalle ja itselleni pitsat Kotipitsasta. Lenkille lähtemistä ei voinut edes ajatella. Mittari näytti varjossa 30 astetta. Soitan huomenna kuntotestaukseen ja kyselen hellerajaa. Jos tiistaina on yhtä helteistä kuin tänään, niin minä kyllä pyörryn testissä.

Kävin kaverini kanssa Kangasalla pajutilalla. Marjamäen Pajutila on erikoistunut käsityö- ja aitapajun viljelyyn, mutta tila toimii myös maatilamatkailukohteena. Kiertelimme tilaa ostamatta mitään. Hinnat olivat melko korkeita. Joimme sentään tilalla kahvit ja söimme tiramisut.

Tytär ei ehtinyt tänään ostamaan minulle uutta tyynyä, lupasi ostaa sen huomenna. Hän oli siivonnut poikakaverin vaatehuonetta, saadakseen tilaa omille vaatteillensa. Me pidämme pihakirppiksen syyskuun alussa ja nyt meillä on sitten myös miesten merkkivaatteita myynnissä. Kävin tyttären kanssa poikakaverin vaatteet läpi. Neljä muovikassia lähti UFF:le ja kolme pahvilaatikollista vaatteita ja muuta roinaa jäi myyntiin.

Tytär laittoi tänään muutaman työhakemuksen eteenpäin. Hän etsii ilta- ja viikonlopputyötä opiskelun ohelle.

Huomenna on pitkästä aikaa koulupäivä. Kiva nähdä muita kurssilaisia ja kuulla kuinka heidän työharjoittelunsa on sujunut.