Kävin Keskustorin markkinoilla ja ostin kalakukkoja. Markkinat pidetään aina kuukauden ensimmäisenä maanantaina ja myyjiä on ympäri maakuntaa. Kukot olivat tarjouksessa iltapäivällä: yksi kukko viidellä eurolla tai kolme kympillä. Normaalihinta oli seitsemän euroa. Ajattelin ensi ottaa vain yhden kukon, mutta päätin sittenkin ottaa kolme. Myyjä oli jo laittanut muovipussiin yhden kukon ja lisäsi sitten pussiin vielä kolme kalakukkoa. Sain siis neljä kalakukkoa kympillä. Kotiin päästyäni söin puolikkaan kukon (ne ovat aika pieniä) ja tarjosin tätä ruokaa myös pojalle. Äitini teki aikoinaan kalakukkoja ja ne olivat todella hyviä. Poikani ei pitänyt näistä torilta tuoduista kukoista. Ehkä ahvenkukko onkin parempaa kuin muikuista tehty? Tytär kävi illalla ja annoin hänelle yhden kukon mukaan.

Koulussa oli opetusta kuluttajan käyttäytymisestä. Ei mitään uutta asiaa, mutta tulihan siellä taas päivä kulutettua. Oli mukava tavata muita kurssilaisia ja vaihtaa kuulumisia. Tahtoisin auttaa thaimaalaista kurssikaveriani, hän on joutunut suoranaisen työpaikkakiusaamisen uhriksi. Toinen kurssikaverini puhui lakkaamatta uudesta miehestään. He suunnittelevat häitä, vaikka ovat seurustelleen vasta neljä kuukautta. Mies oli kosinut polvillaan tätä naista kolmentoista seurustelupäivän jälkeen. Koulun ruokala oli auki ja kävimme syömässä kalaa Gordon Bleu. Ruoka oli hyvää. Annoksen hintaa oli nostettu 4,20:sta 4,50:n.

Laitoin eilen sähköpostia kuntotestaukseen ja vielä aamulla soitin sinne. Valittelin että minä en jaksa tässä helteessä kyllä kävellä reippaasti. Asia on OK, voin mennä parin viikon päästä testiin. Toivottavasti ilmat viilentyvät edes hiukan.

Tytär sai jo vastauksen työhakuunsa. Hänellä on huomenna työhaastattelu aamupäivällä. Emme löytäneet kaikkia hänen työtodistuksiaan. Tuskin ne olisivat edes tarpeellisia: yleensä työtodistuksia ei edes katsota. Toivottavasti tytär nyt saa hyvän sivutyöpaikan. Niin, tytär oli ostanut minulle uuden tyynyn. Pääsen kokeilemaan sitä ensi yönä.

Huomenna olen menossa pojan kanssa kaupungille. Poika menee ensimmäistä kertaa ihonpuhdistukseen. Mielenkiintoista kuulla pojan kommentit hoidon jälkeen.