Tänään meillä oli koulussa aiheena markkinointi. Mielestäni kiinnostava aihe. Teimme ryhmätöitä ja pääsimme pois jo kello neljäntoista aikaan. Minä menin thaimaalaisen kurssikaverini kanssa kysymään hänelle uutta työharjoittelupaikkaa Koskikeskuksen Tiimarista ja Dressmannista. Tätä tyttöä on kohdeltu huonosti nykyisessä työharjoittelupaikassa, KappAhlissa. Hänelle tapahtui työtapaturma varastolla ja hän sai sairaslomaa kolme päivää. Työnantaja oli vaatinut häntä tekemään sairaslomapäivät takaisin viikonloppuna. Todella törkeää. Eihän kukaan oikeasti töissä olevakaan joudu tekemään sairaslomaa takaisin, saati sitten ilmaiseksi töissä oleva harjoittelija. Tämä thaimaalainen kertoi myös saaneensa ikävää palautetta meiltä suomalaisilta. Joku mummeli oli sanonut hänelle että lähde pois suomesta ja joku toinen oli kysynyt että onko tytön vanhemmat myyneet hänet suomeen. Yleinen oletus on että hän on baarityttö joka on ostettu suomalaiselle miehelle. Tämä tyttö tapasi suomalaisen miehensä austraaliassa, kun hän oli opiskelemassa yliopistossa. Kyllä nyt hävetti olla suomalainen, kyllä meillä on ennakkoluuloja.

Tuli tehtyä pikavierailu Tampere-Pirkkalan lentoasemalle. Tapasin tänään ex-poikaystäväni. Hän oli Tampereella tapaamassa tytärtään ja oli lähdössä lomamatkalle. Olli, tätäkin ex-kumppania oli mukava tavata ja juttelimme ummet ja lammet. Tämä mies oli minulle erittäin tärkeä juuri lasteni isästä eron jälkeen. Lapseni pitävät hänestä erittäin paljon. Vaikka seurustelumme hiipui, ystävyytemme jatkuu edelleen. Niin, hän lensi tänään Lontooseen ja jatkaa huomenna matkaa Ranskaan. Kaupungin nimi on Dinard tai Dinan. Kahvittelimme meillä pari tuntia ja sitten vein hänet Tampere-Pirkkalan lentoasemalle. Pirkkalassa satoi vettä ihan kaatamalla ja muutama salamakin näkyi.

Poika meni nukkumaan ihan omia aikojaan jo kymmenen aikaa, heti iltapuuron jälkeen. Minulla on huomenna vapaapäivä, joten voin kukkua täällä netissä myöhempään. Täytyy kokeilla huomenna siivousta sykemittarin kanssa, kuten Crace ehdotti.