Heräsin jo kello yhdeksän. Aamulehdessä oli ilmoitus että Nordikan öljysumutin on vaihdettavissa uuteen. Vanhassa oli räjähdysvaara. Otin joululahjaksi saamani sumuttimen, tyhjensin sen ja pesin sen. Lähdin kaupungille puolen päivän aikaan.

Kiertelin kaupungilla melkein viisi tuntia. Ostin itselleni kolmet alushousut ja yhdet urheilusukat. Ostin myös kummitytölle kortin. Vaatteiden sovittaminen oli tuskallista, kaikki olivat liian pieniä mahan kohdalta. Tapasin kaksi vanhaa työkaveriani Koskikeskuksessa. He olivat lähdössä Marmarikseen. Oli  mukava jutella tuttujen poikien kanssa. Toinen heistä puukotti aikoinaan taksikuskia Hervannassa, mutta on nyt kärsinyt jo linnatuomionsa. Hämeenlinnan lääninvankilassa istuessaan hän kävi ihan normaalisti töissä, varmaan siksi että sai maksettua korvaukset.

Illalla kiersin kaverini kanssa Kaukajärven, koirat olivat mukana. Lenkki oli ihan mukava ja meni nopeasti. Ilma oli juuri sopiva, tuulinen ja melko viileä.

Huomenna on kummityttöni rippijuhlat. Niitä juhlavaatteitahan olin metsästämässä kaupungilla, mutta en löytänyt mitään. En varmaan alasti lähde kirkkoon, joten keksin jotain päälle pantavaa huomiseksi.

Aamulla suihkuun ja hiuksien laitto. Poika myös suihkun kautta juhlavaatteisin. Tytär tulee aamulla kotiin pukeutumaan. Vielä en tiedä paljonko laitan kummitytölle rahaa kuoreen, mikä summa on riittävä?