Heräsin jo kahdeksalta, vaikka olisin voinut nukkua vaikka kuinka pitkään. Soitin heti aamulla Postiin ja kysyin sitä asiamiespostin koulutusta. Asiaan tuli heti pari mutkaa matkaan. Ensinnäkin se työharjoittelupaikka mihin olen menossa, on päätteetön paikka. Eli siellä asiat hoidetaan vanhanaikaisella tavalla, kirjoittamalla kuitteja. Jos siellä postin asiointi kasvaa, niin sinne tulee pääte. Toinen mutka on se, että koulutus annetaan Helsingissä. Postin edustaja lupasi pitää minut mielessään jos tulee sopivaa koulutusta.

Tytär tuli päivällä käymään kotona. Lähdimme samalla bussilla kaupunkiin. Minä menin käymään koululla ja hän oli matkalla yliopistolle. Tapasin koululla opettajani ja tulostelin omia juttujani koulun koneella. Yliopistolla oli ollut jonoa ilmoittautumiseen, joten tytär jätti homman maanantaiksi. Menimme poliisilaitokselle ottamaan hänestä valokuvat. Poliisilaitoksella on nyt muuten avattu kaikkien käyttöön poliisien ruokala. Siellä on varmasti turvallista ruokailla.

Olimme katsomassa Kukkaisparaatia ja kävimme syömässä herkkupöydissä. Tapasimme myös Kukkaistytön. Olin liikkeellä tyttären ja hänen kavereidensa kanssa. Meillä oli ihan mukavaa yhdessä.

Minulla oli tarkoitus lähteä illalla koiran kanssa Kaukajärveä kiertämään, mutta meille tuli yllätysvieras. Naapurin rouva oli riidellyt miehensä kanssa ja hän tuli meille viettämään aikaansa. Oli ihan mukava jutella erilaisista asioista. Lopulta minulle tuli ihan kiire ehtiä lähikauppaan ennen sulkemisaikaa. Ehdin kuitenkin ostamaan maidot, juuston ja makkaran.

Kaverini poikkesi meillä kello 23.30. Hän oli päässyt juuri iltavuorosta. Hän on työssä huoltoasemalla ja oli juuri tänään tavannut asiakkaana Frederikin. Sitähän me sitten naureskeltiinkin. Miehellä oli ollut kuulemma keisarin elkeet.