Aamulehden Ihmiset-liitteessä oli tänään keskiaukeamalla kilpailu, johon jäin koukkuun. Kilpailu on kuva-arvoituksen tapainen. Aukeaman kuvista pitää löytää mahdollisimman monta kotimaista elokuvaa. Olen löytänyt jo 57 kappaletta, mutta osa kuvista on vielä ratkaisematta. Esimerkiksi sivun oikeassa alareunassa olevat kuvat: imettävä äiti, Roope-setä, kyljykset ja baskeripäinen viininnauttija ovat minulle tuntemattomia tapauksia. Myös keskikohdalla oleva shakkilauta ja oikealla yläreunassa olevat pari logoa ovat vielä auki. Ratkaisuaikaa on jäljellä kaksi viikkoa. Saa jelppiä, pliis.

Kävin poikani kanssa tänään elokuvissa. Olimme kello viidentoista näytöksessä katsomassa tätä elokuvaa. Ihan hyvä elokuva, olimme nähneet ensimmäisen osan jo aiemmin. Vähän liian pitkäksi tuo elokuva oli kyllä venytetty. Minua alkoi väsyttämään ihan älyttömästi elokuvan loppupuolella.

Hyvä kun jaksoi ajaa autolla kotiin. Heti kun pääsimme perille, menin päiväunille. Ja saman tien soi ovikello. Kaverini siellä pyysi minua tapaamaan naapurissani olevaa kiinteistövälittäjää. Naapuritaloni on myynnissä ja siellä oli tänään esittely. Kävimme kiinteistövälittäjän juttusilla, mutta mitään tarkkaa tietoa emme saaneet. Kaverini on myymässä omaa taloansa, ja on nyt päättänyt antaa sen homman välittäjälle. Hän on yrittänyt myydä taloa itse, mutta vielä aika laihoin tuloksin.

Pääsin sitten vihdoinkin päiväunille ja kello oli silloin jo yli ilta kuuden. Heräsin puoli kahdeksan aikaan, kun eräs naapurini tuli hakemaan minua ja koiraani lenkille. Tällä naapurillani on se puolisokea koira ja meidän koirat tulevat oikein hyvin juttuun. Kävelimme sellaisen löysän ja rennon kolmen vartin lenkin. Juttelimme niitä ja näitä. Ihan kiva että tuli lähdettyä ulos. Tämä naapurin rouva on lähdössä miehensä kanssa muutamaksi päiväksi Roomaan. Miehellä on työmatka sinne ja rouva pääsee siinä kätevästi mukaan. Hän matkustelee melko usein miehensä työmatkoilla, aina kun vaan omilta töiltään ehtii. Melko mukava ratkaisu mielestäni.

Huomenna menen heti aamusta kampaajalle: hiukset leikataan ja värjätään. Sitten on käytävä Anttilassa palauttamassa työvaatteet. Jos vain muistan ja ehdin, käyn ostamassa maalit pihavarastoa varten.