Olin aamulla kampaajalla. Ehdotin että jos nyt värjättäisiin hiukset hieman ruskeammiksi, punaisen sijaan. Näin tehtiin ja tai siis kampaaja teki. Nyt minulla on hieman tummemmat ja ruskeammat hiukset, olen tyytyväinen tulokseen. Tuli siinä samalla kuultua kaikki uudet juorut tältä kylältä.

Lähdin sitten Anttilaan palauttamaan työpaitojani. Tapasin ex-pomoni ja sain tietää että todistus työharjoittelustani ei ollut vielä valmiina. Oliko se nyt uutinen? Varmaan saan todistusta perätä vielä moneen kertaan. Lupasivat kyllä postittaa sen minulle pian.

Yritin keksiä ostettavaa, minulla oli se henkilökunnan alekortti tänään vielä käytössä. Sillä saa alennusta 15 %. Ostin miniminirepun, eli sellaisen vyöhön kiinnitettävän pussukan johon mahtuu kännykkä, sisu-pastillit ja muutama kolikko. Hinta oli hieman alle viisi euroa. Lisäksi ostin meikkivoiteen, kasvoveden, yövoiteen ja kasvopumpuleita. Koko homman meni noin 30 euroa ja säästin noin viisi euroa. Lumenen yövoide maksoi Anttilassa 9 euroa ja sain siitä sen alennuksen. Kun kävelin Sokokselle, niin sama rasva oli siellä tarjouksella hintaan 7,90.

Menin kauppahalliin syömään mustaamakkaraa. Se ei ollut nyt hyvää, koska tästä myymälästä oli loppunut puolukkahillo. Mustamakkara ilman puolukkahilloa on kuin sauna ilman löylyjä. Oli se kuivaa syötävää. Tytär tuli myös halliin ja kävimme kahvilla hallin halvimmassa ja parhaimmassa kahviossa, Aniitassa. Viereisessä pöydässä istui Veltto Virtanen ja hän esitelmöi kovaan ääneen Da Vinci koodista ja varsinkin siihen mahdollisesti liittyvistä asioista Tampereella.

Illalla menin tyttären kanssa siskoni luokse kylään. Toinen siskoni oli siellä myös. Meillä oli mukava pienimuotoinen sukukokous. Tapasin myös ihanan mäyräkoiran, sillä oli ikää puoli vuotta.