Olen asunut talossani kahdeksantoista vuotta. Kaikki naapurit ovat mukavia, paitsi yksi ei ole ikinä edes morjestanut. Tämä mörkömäinen naapuri on ollut pahassa maineessa kaikkien lähinaapurien kanssa. Nyt rohkaistuin puhuttelemaan häntä. Huomasin että he olivat kaataneet yhden puun pihastaan ja siitähän se ajatus lähti. Naapurin puut nimittäin tulevat meidän puolelle jo useamman metrin. Osa haittaa jo ruohonleikkuuta, rajalla saa olla ihan kaksinkerroin kun väistelee puiden oksia. Pääsin naapurin kanssa sopimukseen puidenkarsimisesta ja meistä tuli ihan hyvät ystävät. Rupattelimme ainakin tunnin ajan. Näin niitä ihmeitä tapahtuu!

Työharjoittelussa oli taas mukavaa. Mitä ihmettä nyt on tapahtumassa? Sain hinnoitella tuotteisiin uusia alennushintoja ”piccolon” avulla. Piccolo on laite joka näyttää viivakoodista oikean hinnan ja alehinnan. Leimailin punaisia alelappuja hintalappuihin. Pääsin myös opastamaan asiakkaita: eläkeläisiä ja muslimeja. Eilen muuten sain puhua englantia venäläisten ja japanilaisten kanssa. Tänään olin kaksi tuntia sovituskopeilla ja siellä oli oikein jonoa.

Ihanaa kun viikonloppuvapaa alkoi tänään. Huomenna olen menossa kaverini kanssa varaamaan kirpputoripöytää, ehkä otamme pöydän kimppaan. Tavaraa kyllä riittää kirppikselle.

Tytär ja hänen poikakaverinsa on menossa huomenna pankkiin kyselemään asuntolainaa. Saa nähdä, mitä heille sanotaan.

Tänään en ollut lenkillä, oli niin älyttömän kuuma ilma. Illalla kokeilin polttomoottorilla toimivaa trimmeriä. Tässä tuli taas opittua uutta asiaa. Älä leikkaa trimmerillä ruohoa shortseissa. Minulla on nimittäin nyt jalat ihan täynnä ruohosilppua. Tuntuu että ruohosilppu on tunkeutunut ihan ihon sisään. Kaikki vaatteet ovat ihan ruohossa. Suojalaseina minulla oli aurinkolasit. Aika kauan sain voimistella trimmerin kanssa ennen kuin sain sen käyntiin. Luin ohjekirjaa ja vetelin konetta käyntiin. Lopulta kaikki sujui hyvin. Mutta raskasta hommaa se on, kädet on aika kipeinä nyt.