Tänään marssin Sokoksen luontaistuoteosastolle ja pyysin vahvinta nesteenpoistoainetta. Tämä kuumuus turvottaa minua ihan hullun lailla. Olen ihan sairaan näköinen. Monesti etelän lomilla minulta on hotellin henkilökuntakin kysellyt, että olenko kunnossa. Olen punakka ja pönäkkä suomalainen. No, minulle suositeltiin Sokoksella nesteenpoistoon ananasvalmistetta. Kolme pilleriä päivässä runsaan veden kera. Katsotaan nyt toimiiko tämä.

Työharjoittelusta mainitsen vain, että kaksi tuntia sovituskopeilla ja loppuaika lastenvaateosastolla.

Illalla kävelin naapurin rouvan ja hänen puolisokean koiransa kanssa tunnin lenkin. Oma koira oli tietysti myös mukana. Rauhallisella lenkillä ihastelimme omakotitalojen pihoja. Yhdessä pihassa oli tehty erikoiset tolpat pihatien viereen. Tiheä rautaverkko oli laitettu rullalle (halkaisija noin 40 cm, korkeus noin metri), rulla oli täytetty nyrkinkokoisilla kivillä ja tolpan päässä oli kukkaset. Aika hauskan näköinen viritelmä.

Niin, naapureiden kanssa suunnittelemme pihakirppiksien pitoa. Nyt on jo seitsemän perhettä ilmoittanut kiinnostuksensa. Tapahtuma toteutetaan elo- syyskuulla. Viime kesänä meillä oli vastaava tapahtuma ja silloin mukana oli yli kymmenen taloutta. Myytävää tavaraa kyllä riittää omakotitaloissa.

Nyt tämä likka lähtee suihkuun. Se on moro.