Aika tylsä päivä tänään. Työharjoittelussa ei mitään uutta. Nyt olin sovituskopeilla kaksi tuntia, mutta en yhteen menoon vaan tunnin jaksoissa. Sitten lastenvaateosastolla. Onneksi huomenna on tämän viikon viimeinen työpäivä.

Perjantaina on tarkoitus mennä tyttären kanssa autokaupoille. Kyselemme jos autokauppiaat ostaisivat tyttären auton pois. Saa nähdä minkälaista hintaa tarjoavat.

Illalla kiersin kaverini kanssa Kaukajärven. Kaverini oli jotensakin pahalla päällä ja lenkki ei ollut kiva. Mutta vauhtia meillä oli kyllä tarpeeksi hellekelille. Jalkoja ja selkää särkee nyt aika lailla. Lenkin jälkeen pitäisi olla mukava ja kiva olo, nyt se ei toteutunut.

Tulostin juuri työhakemukseni ja CV:n. Laitan sen postiin ja perillä se on perjantaina. Toivottavasti firman toimitusjohtaja ei ole nyt kesälomalla, vaan soittaa minulle heti ensi viikolla. Nyt ei voi enää muuta kuin toivoa parasta.

Hain tänään kirjastosta muutaman DVD:n. Tein minulle ja pojalle iltapalaksi jauhelihapitsaa ja nyt alamme katsoa Arizona baby-filmiä.