Tytär sai myytyä autonsa tänään. Autokauppias ei kovin suurta rahamäärää autosta antanut, mutta tytär on suhteellisen tyytyväinen. Nyt ei ole jatkuvia kuluja autosta: vakuutus, vero, autolaina ja kallis bensiini. Eikä tytär ihan ilman autoa jäänyt. Poikakaverin ja äidin autot kuluvat nyt varmaan myös tyttären käsissä. Oikeastaan aika viisas tuo tytär, ajelee edelleen autolla ja antaa muiden maksaa viulut.

Tein tänään myyntikurssin etätehtäviä. Toinen tehtävä olisi pitänyt palauttaa tänään ja toisen tehtävän palautusaika oli ollut 30.6. Soitin opettajalle ja pyysin lisäaikaa. Kesälomalla oleva opettajamme lupasi auliisti viikon lisäaikaa tehtävien tekoon.

Eilen työharjoittelussa oli ihan samanlaista kun aikaisemminkin. Kopeilla kaksi tuntia ja loppuaika lastenvaateosastolla. Asiakkaina oli yllättävän paljon ulkomaalaisia turisteja. Sain minäkin opastaa ruosteessa olevalla englanninkielen taidollani heitä.

Tammerfest alkoi keskiviikkona ja sen on kyllä huomannut kaupunkikuvasta. Keskustorilla raikaa musiikki yhtenään. Äänentoisto ei ole kyllä huippuluokkaa, vierellä olevat kivitalot varmasti vaikeuttavat asiaa. En taida nyt osallistua tähän tapahtumaan. Tampereen teatterikesä on enemmän minun makuuni.