Tytär poikkesi tänään kotona. Hän ilmoitti että aikoo muuttaa poikakaverinsa kanssa yhteen asumaan. Onnittelin. Ovathan he jo yhdessä asuneet poikakaverin yksiössä noin puolivuotta. Eli tyttären poismuuttoa on jo harjoiteltu. Yritän avustaa asunnon hankkimisessa. Soitin jo tänään eräälle tuttavalleni, joka on ollut erään säätiön hallituksessa. Hän ei ole enää hallituksen jäsen, mutta sain häneltä tiedot ja terveisten välittämiset eräälle joka voisi auttaa. Huomenna soittelen ja kyselen nuorille asuntoa.

Päivällä edelleen laiskaa toimintaa, mutta onhan minulla nyt kesäloma menossa. Nukuin pitkään, söin ja nukuin päiväunet. Olen kuin vauva, joka kaipaa ruokaa ja unta neljän tunnin välein.

Niin, Keisarikunta oli ihan mukava filmi. Siitä tuli ihan hyvälle tuulelle. Samoin tykkäsin Isi hoitaa filmistä, vaikka sitä haukuttiin arvosteluissa.

Illalla kiersin Kaukajärven naapurin rouvan ja hänen koiransa kanssa. Oma koira oli myös mukana. Nyt minulla on lenkkikaveri joka kävelee vielä minuakin hitaammin. Oikeastaan hitaus johtuu hänen koirastaan. Koira on hieman sokea ja varsinkin metsässä liikkuminen on hidasta. Aion mennä kuntotestaukseen tänne. Testissä selvitetään paras vauhti lenkille ja tavoitteena on se rasvanpoltto.