Jälleen on ihan aurinkoinen vapaapäivä. Aamulla meni pari tuntia kun luin ja siivosin sähköpostini. Aina sinne jää kummasti roikkumaan turhia viestejä. Tutkailin myös uusia blogeja. Tämän blogin ansiosta huomasin että posliinikukassani on nuppu.

Nyt olisi syytä ahkeroida kotihommien parissa. Valinnanvaraa kyllä on mistä aloittaisi. Ikkunat on pesemättä ja pyykkiä riittää. Jätepaperien vuori on kasvanut mahtavaan kokoon. Kissan vessa tuoksahtelee. Pihallakin olisi tekemistä.

Lenkille menen illalla, joko vain koirani kanssa tai sitten ystäväni kanssa, jos hän on saanut jalkansa kuntoon. Minulle tuli myös pieni hiertymä eilen kantapään yläosaan. Lenkkareissa on melko korkea takareuna ja nyt lenkkarit tuntuvat himpun verran isoilta. Olen ehkä laihtunut varpaista? Läski kuulemma lähtee ensin sieltä, missä sitä on vähiten ja ne pahimmat ongelmakohdat korjaantuvat viimeisenä.

Huomenna on koulupäivä. En kyllä ehdi olemaan koulussa kuin kaksi tuntia aamulla, sillä minun on kiirehdittävä kampaajalle. Toivottavasti opettaja ymmärtää asian välttämättömyyden. Kampaajani on jäämässä kesälomalle ja tämä aika oli ainoa vapaana oleva. En todellakaan olisi voinut pitää tätä kuontaloa vielä kahta viikkoa. Harmaata pukkaa juuresta ja hiukset ovat muutenkin ylipitkät. Eilen minulla vasta kauhea kampaus olikin. Kukkia istuttaessa tuli kuuma ja laitoin pannan päähäni. Muutaman tunnin päästä kun otin pannan pois, hiukset olivat otsalta ja ohimoilta kuin nuoltuna päätä myöten. Kaamea näky. Ihanaa saada huomenna uusi pää!