Tänään olin tyttären kanssa ostoksilla. Löysimme sopivan huivin Jokiselta ja ne rintaliivit Sokokselta. Ostosten lomassa kävimme syömässä mustaa makkaraa Kauppahallissa. Poikkesimme myös Anttilassa, työharjoittelupaikassani. Heti tuli kosmetiikkaosaston myyjä kyselemään, että miksi en tullutkaan töihin tällä viikolla. Totesin, että olen lomalla ja hymyilin kauniisti. Tiedän että minua odottelee suuri kasa muovipusseja ja pahvilaatikoita, repimistä ja hyllytystä siis tiedossa.

Illalla oli erään yhdistyksen hallituksen kokous Hatanpään arboretumin kahvilassa. Kokous oli tylsä ja mitäänsanomaton, kuten yleensä. Mutta Hatanpään arboretumia voin suositella: siellä on ihania kukkia, puita ja muita kasveja paljon näytillä, ihan ilmaiseksi. Turisteille ja muillekin suosittelen. Alueella on myös nukke- ja pukumuseo.

Kokouksen takia jäi nyt lenkki tekemättä, kyllä vähän harmittaa. Huomenna lähden koiran kanssa jo päivällä kiertämään Kaukajärveä. Illalla olen menossa parin likkakaverini kanssa syömään pianobaariin. Kiva nähdä likkoja taas pitkästä aikaa.