Mitä muuta hauskaa voi sadepäivänä tehdä kuin leikkiä kissan kanssa?

No, kissan kanssa leikkimisen lisäksi olen tehnyt kyllä muutakin. Kävin kirjastossa palauttamassa yhden DVD:n ja lainasin kolme lisää. Tampereella kuvattu Star wreck on seuraavana katselulistalla. Toinen kotimainen elokuva, jonka lainasin on Keisarikunta. Ulkomaista komediaa tarttui mukaan Eddie Murphyn Isi hoitaa filminä. (Tulipa hauska googletus: hakusanalle Isi hoitaa tuli ehdotus Isi ottaa).

Nettilukion äidinkielenopettaja oli laittanut minulle sähköpostia. Hän on jäämässä kesälomalle ja siitä suoraan vuorotteluvapaalle. Jos haluan arvostelun heinäkuun aikana, kurssi pitäisi suorittaa 30.6 mennessä. Nyt mietin, että teenkö tehtävät ihan apinan raivolla vai en. Luultavasti en. Tämä kurssi ei ole aikaan sidottu, vaan voin suorittaa sitä ihan rauhassa.

Tietokone oikuttelee minulle. Hiiren oikeanpuoleisen painikkeen käyttö jumittaa koneen, muuten kaikki toimii OK. Tyttären ja pojan käytössä tietokone toimii ihan hyvin. Meillä on siis kaikilla omat käyttöympäristöt. Poika eheytti tämän tietokoneen eilen ja nopeus vähän paranikin. Taidan laittaa viestiä huoltomiehellemme, että tulisi tutkailemaan koneen. Mikään muu ei ärsytä minua niin paljon kuin se että tietokone temppuilee!