102666.jpg


Edessä on kolme etäpäivää ja viikonloppu, siis yhteensä viisi päivää ”kesälomaa”. Oikea kesäloma on sitten juhannuksen jälkeen. Lyhyt loma sekin on, mutta jos laskee mukaan juhannuksen, niin loman pituudeksi tulee kymmenen päivää. Heinäkuulla olen sitten työharjoittelussa neljä päivää viikossa koko kuukauden ajan.

Huh hellettä! Koulussa oli ihan ihanan viileätä, ilmastointi todella toimi. Mutta linja-autossa oli kuin saunassa olisi istunut. Kotiin tullessa sitten bussi hajosikin; moottorin lämpötila nousi uhkaaviin lukemiin. Vaikka kotipysäkilleni oli matkaa enää kolme pysäkinväliä, istuin muiden kanssa odottelemassa vara-autoa. Aika hauskasti vara-autossa luki etupaneelissa TERVE. Totesinkin auton tuoneelle huoltomiehelle, että hienoa kun tämä auto on sitten terve. Me matkustajat vaihdoimme siis bussia ja menimme kuuliaisesti istumaan aivan samoille paikoille kuin edellisessä bussissakin. Vanhempi mies hörähtikin, että onkos täällä paikkaliput.

Huomenna oli tarkoitus tehdä puutarhurin kanssa uutta kukkapenkkiä. Soitin hänelle ja peruin huomisen. Odottelemme hieman viileämpiä kelejä.

En tiedä onko kännykkäni hajoamassa vai onko vika operaattorissa? Soittaminen ei onnistu nyt mihinkään numeroon. Eilen oli sama ongelmaa, mutta sitten taas kaikki oli OK. Eilen ystäväni oli yrittänyt soittaa minulle, eikä hän saanut minuun heti yhteyttä. Puhelimesta kuuluu vain kolme, neljä kertaa varatun ääni ja sitten ei tapahdu enää mitään. Nyt puhelin on ihan mykkä, tekstiviestien kulkemista en ole vielä kokeillut. Oikeastaan ihan mukavaa olla rauhassa, kun nyt alkaa se kesälomakin.