Tarkoitus oli mennä tänään kyselemään kännykän vioista johonkin liikkeeseen, mutta en ehtinyt ”kiireiltäni”. Ja kummallista kyllä, nyt se kännykkä toimii taas osittain. Välillä pääsee soittamaan ja minulle voi soittaa. Välillä sitten ei.

Kello oli herättämässä yhdeksältä. Olin hereillä jo kahdeksan aikaan ja ajattelin vielä nukkua kellon soittoon asti. Sitten heräsinkin vasta kello kaksitoista.

Pitkän ja rauhallisen aamupalan jälkeen lähdin kirjastoon. Uudistin itselleni ja pojalleni lainat kahteen kirjaan, joita emme olleet vielä ehtineet kokonaan lukemaan. Lisäksi lainasin äidinkielen perusoppaan, Tiedä mitä syöt, ja pari muutakin kirjaa. Äidinkielen perusoppaan lainasin, koska nyt olen ajatellut aloittaa nettilukiossa äidinkielen kurssin.

Kaverini kanssa kävimme kiertämässä Kaukajärven. Koirani oli mukana. Koira oli irti ja juoksi innoissaan. Sitten se katosi hetkeksi. Löysin sen pusikosta ja se nuoleskeli vaan huuliaan. Joko se söi jonkun paskan tai sitten raadon. Toivottavasti ei ainakaan mitään myrkkyä. Vielä se ei ole oksentanut, mutta saa nähdä tekeekö niin yöllä.

Tapasin ennen lenkkiä nuoruuden aikaisen kaverini, miespuolisen. Olimme samassa kaveriporukassa aika tiiviisti aikoinaan. Olin nyt sattumalta keittiön ikkunalla, kun näin klanipäisen miehen tutkailevan taloamme. Ikkuna oli auki ja mies huusi että etkö tunne. Tunnistin miehen ja hän tuli pihaamme jutulle. Olimme nähneet varmaan 15 vuotta sitten viimeksi. Oli mukava vaihtaa kuulumisia.

Huomenna olen menossa tyttären kanssa kaupungille. Hänelle pitää ostaa poikakaverin juhliin vielä huivi ja rintaliivit. Muut asut ja asusteet on jo hankittu. Tytär haluaa lähteä jo aamusta liikkeelle. Kello on soimassa 7.30 ja tarkoitus on ehtiä 8.30 bussiin.