Siivousinto on jatkunut. Tänään sain imuroitua alakerran ja perusteellista työtä teinkin. Siirtelin kaikki huonekalut ja oikein tarkkaan imuroin jalkalistatkin. Jaa vähän tuli hiki imuroidessa!

Laitoin puolet makkaroista pakastimeen, kun näyttää siltä että grillaus jää tekemättä. Otin mustikkapiirakkaa pakastimesta sulamaan, toivon että tytär poikakaverinsa kanssa poikkeaa huomenna kahville. Soitin tyttärelle tänään. Heillä on mennyt hyvin juhannus. Olivat olleet Saimaalla veneilemässä. Poikkeavat kahville jos kerkiävät, näin tytär kommentoi.

Itse pyöräilin tänään kahteenkin paikkaan kahville. Toisessa paikassa tarjottiin ihanaa Daim-kakkua ja toisessa paikassa voileipiä kahvin kanssa.

Nyt illalla kiersin kaverini ja koirani kanssa taas Kaukajärven. Kaverillani oli sauvat matkassa. Näin saimme vähän tasoitettua nopeuttamme. Minä hitaampana puhkun maksiminopeudella ja kaveri joutuu vähän hidastelemaan. Oli tosi kiva kuitenkin mennä yhdessä. Meillä riittää aina paljon juttua lenkin ajaksi.

Pojan kaveri oli taas meillä. Pojat pelasivat taas koko ajan tietokoneella. Nyt pojan kaveri lähtee huomenna rippileirille.

Niin, naapurin mies soittaa edelleen sitä hempeää musiikkia ikkunastaan meille päin. Nyt kyllä kyllästyttää. Olen kuullut varmaan neljäkymmentä kertaa kappaleen "Mahdunko maailmaas, sovinko sydämees?". Tekisi mieli mennä haravan varrella pudottamaan se kovaääninen sieltä ikkunan välistä talon sisäpuolelle.