Nukuttiin pitkään pojan kanssa. Selkäni oli vähän jäykkä aamulla, se ei pidä pitkistä yöunista. Kävin kaverini luona kahvilla päivällä. Teimme hänen työhakemusta. Meillä oli kiistaa pilkuista ja pisteistä. Lopulta minä vein voiton kiistassa, onko pilkun ja pisteen jälkeen laitettava välilyönti. Kyllä on!

Pojan kaveri tuli meille iltapäivällä. Pojat pelasivat ihan yöhön asti. Lämmitin heille Saarioisten pitsaa ja tein banaanipirtelöt. Pojan kanssa söimme päivällä uusia perunoita ja pihvejä.

Tänään intouduin siivoamaan. Sain keittiön siivottua. Vaihdoin mikrouunin eri paikkaan ja siistin kaikki työtasot. Keittiö on nyt hienon näköinen. Pussitin myös kaikki jätepaperit ja keräsin tyttären tavaroita yhteen isoon muovikassiin. Kunpa siivousinto jatkuisi huomenna!

Naapurin mies on vähän hassu. Hän on soittanut rakkausiskelmiä eilisestä saakka. Hänellä on stereoiden kovaääninen ikkunan välissä, kohdistettuna ulospäin. Eli suoraan meidän pihaa kohti. Sieltä on nyt tullut eilisestä saakka vaikka mitä iskelmää. Toivottavasti mies itse ei tule nyt juhannuksena jutulle. Useimmat naapurit ovat matkoilla ja talot ovat tyhjinä. Yksi naapuri pyysi minua tyhjentämään heidän postilaatikkonsa viikonlopun aikana, ei ainakaan murtovarkaat huomaa että talo on tyhjänä.

En käynyt lenkillä tänään. Aika paljon energiaa varmaan kului tuossa siivouksessa.