Tänään oli pedon ja maailmanlopun päivä, mutta mitään pahaa ei tapahtunut. Oikeastaan oli ihan äärettömän mukava päivä.

Menin aamulla kouluun ja olinkin ainoa oppilas joka oli paikalla. Opettajamme sanoi eilen, ettei ole pakko tulla jos tuntee että laskutehtävät sujuvat jo hyvin. Yhdessä kuitenkin päätimme että suurin osa oppilaista tulee paikalle. Toisin kävi. Minä sitten opettajan kanssa tein muutaman laskun ja loppuajan juttelimme niitä ja näitä.

Lähdin sitten tyttären kanssa ostoksille. Hänen piti saada asu poikakaverin valmistumisjuhlaan. Juhlat ovat vasta ensi viikon lopulla. Ensin menimme pukuvuokraamoon katselemaan asuja. Vuokrahinnat olivat noin 130 euron luokkaa. Päätimme että on kuitenkin parempi ostaa asu. Menimme sitten Stockmannille, sieltä varasimme yhden puvun. Sitten siirryimme Koskikeskukseen, matkalla kävimme syömässä kiinalaisessa ravintolassa. Koskikeskuksessa ensimmäisessä pikkuputiikissa varasimme taas asun. Seuraavasta putiikista löytyi se oikea asu. Ruskea puolihame ja vaaleanpunainen tiukka toppi. Kävimme Koskikeskuksessa Jutta Jussilan kanssa kahvilla, hänen My Cafe paikassa. Jutta siis sattui vaan olemaan paikalla samalla kun menin tyttären kanssa tutustumaan uuteen kahvinkeittimeen. Sillä on hintaa vain 199 euroa. Kahvi oli kyllä ihan hyvää. Jutta oli muuten valkaissut hampaitaan vähän liikaa, ei oikein sovi suomalaiseen mittapuuhun. Muuten hän oli todella hyvinvoivan näköinen ja hoikka.

Shoppailun jälkeen matkasin nopeasti kotiin, päiväunille. Niin, ostin itselleni omenaviinietikkaa luontaistuotekaupasta. Muotiputiikin myyjä vakuutti minulle että laihdun neljä kiloa kahdessa viikossa omenaviinietikan avulla. Ruokalusikallinen etikkaa vesilasiin aamuisin ja se sitten kitusiin. Kokeilen sitä nyt seuraavat kaksi viikkoa.

Löysin Sokokselta muuten uutuustuotteen; suihkutettavat sukkahousut. Idea on yksinkertainen; spraypullosta suihkutetaan ruskeaa lakkaa jaloille. Värejä on kolme ja pullosta riittää noin viiteen sukkahousuun materiaalia. Sukkahousut voi pestä pois saippualla. Hinta 29.90 euroa.