93006.jpg

Onneksi vapaapäivän aamut on rauhallisia, en koskaan järjestä mitään menoa aamuksi kun olen vapaalla. Nytkin nukuin yhdeksään, söin rauhassa aamiaisen ja kävin suihkussa. Päätin tulla päivittämään blogini jo nyt, etten ole aina puolenyön aikaan täällä kirjoittelemassa.

Otin pakastimesta nakkikeittoa sulamaan, sulattelen sitä siis nyt mikrossa. Yllättävän kauan siihen meneekin. Syömme pojan kanssa kevyen keittolounaan, koska illalla menemme siskoni syntymäpäiville Hämeenkyröön. Matkalla käymme purkamassa kirpparipöydän. Saan lopullisen saldon selville ja sitten jaamme tyttären kanssa rahat. Maksamme pöytävuokran puoliksi ja kumpikin saan rahat omista tavaroistaan.

Nyt lähden vielä kirjastoon palauttamaan Sibelius filmiä, jota en edes ehtinyt katsomaan. Palautan myös englannin kasetit ja muut kirjat, Sarasvuon Vapaus jää vielä kotiin. Sen lukemiseen on aikaa vielä pari viikkoa, samoin kuin pojalle lainaamassani sotakirjassa.

Tänään en ehdi lenkille ja eilenkin jäi lenkki pieneen kävelyyn karhujahdin merkeissä. Huomenna on tarkoitus taas lähteä kiertämään Kaukajärveä. Soitin kaupungin liikuntavirastoon, että olisiko heillä tarkkaa tietoa matkan pituudesta järven ympäri. Ihan tarkkaa tietoa ei ollut, mutta arvelivat matkan olevan 8-10 kilometrin välillä. Askelmittarini näyttää matkaksi vain 6-7 kilometriä. Liikuntavirastolla on kuulemma talvella käytössä heidän nettisivuillaan ohjelma, jolla voi mitata matkat tarkalleen. Se on lähinnä tarkoitettu hiihtäjille ja se tulee taas julki vasta joulukuulla.