Opettajani kävi tänään työharjoittelupaikassani. Käynti paransi asemaani harjoittelijana. Ope ehdotti että minä voisin osallistua myyjien palavereihin sekä koulutuksiin ja muutenkin olla enemmän kaupan toiminnassa mukana. En siis olisi vaan työorjana. Ehkä minä nyt sitten jatkan Anttilassa.

Tänään olin miesten vaateosastolla ja sovituskopeilla. Uutena hommana oli hälytysnappien laitto vaatteisiin. Miestenosasto on selkeämpi kuin lasten- tai naistenosasto. Tänään oli oikeastaan ihan mukava työpäivä.

Illalla autoin ystävääni tekemään työhakemusta, oikeastaan tein sen kyllä kokonaan. Viikonloppuna teemme vielä toisen hakemuksen hänelle.

Naapuri kävi kysymässä tulostusapua. Hänen korpulta olisi pitänyt tulostaa kokouskutsu ja osoitteet. Joko korpussa oli vikaa tai sitten korppuasemamme ei toimi, tulostus ei kuitenkaan onnistunut. En edes muista koska olemme käyttäneet korppuasemaa.

Onneksi huomenna on perjantai. Poikkean työpäivän jälkeen kirpputorilla. Yritän ehtiä viikonloppuna käymään sekä rautakaupassa että puumyymälässä. Siitä huvimajasta pitäisi saada hinta-arvio.