Minun piti viedä vasta keskiviikkona tavaroita myyntiin kirpputorille, mutta sain tietää että tilaa olikin jo nyt. Vein koulun jälkeen romppeet kirpparille ja kiirehdin sitten akupunktioon. Ensi viikolla en mene akupunktioon, vaan vasta seuraavalla viikolla. Olo on jotensakin pirteämpi. Hei, tänään en nukkunut päikkäreitä!

Juttelin tänään opettajan kanssa harjoittelupaikan vaihdosta. Hän oli samaa mieltä kuin minä, että oppimisen kannalta kannattaisi vaihtaa paikkaa. Luulen että Anttilassa saisin tehdä enimmäkseen juuri niitä töitä, jota olen nyt kolme viikkoa tehnyt. Näin tänään ihanan tilpehöörikaupan, käyn siellä huomenna kysymässä harjoittelupaikkaa itselleni. Minun harjoittelupaikkani ei kyllä ole ihan pahin: kurssillamme on mukava thaimaalainen tyttö ja hän on viettänyt kolme viikkoa yksistään KappAhlin varastolla kuormia purkaen. Ei kovin opettavaista myyjän ammattitutkintoa ajatellen.

Huomenna on siis etäpäivä, eli vapaata. Menen verotoimistoon ja käyn täydentämässä pöytääni kirpputorilla. Toivon myös että vihdoinkin saan koulutuspäivärahat tililleni.