Tarkoitus oli lähteä heti klo 12.00 Sokokselle. Heräsin yhdeksän aikaan ja ajattelin nukkua vielä vähän aikaa. Heräsin klo 11.45 kun kaverini soitti minulle. Soitin tyttärelle yhden aikaan ja herätin hänet. Vihdoinkin puoli kolme pääsimme lähtemään ostoksille. Poika piti oikein pakottaa mukaan.

Ostin lenkkarit, askelmittarin, meikkivoiteen ja ripsivärin. Pojalle ostettiin lenkkarit, kokoa 45. En tiedä keltä poika on perinyt jalan koon? Minulla on koko 39-40 ja pojan isällä koko 41-42. Tytär osti meikkivoiteen, farkut ja pari puseroa.

Lähdimme Sokokselta kohti Hämeenkyröä, siskolleni kyläilemään. Pojan olin päästänyt jo kotiin, hänen kaverinsa oli tulossa meille palaamaan. Poikkesimme matkalla syömään Deliwayhyn. Melko kallis paikka, mutta ruoka oli ihan syötävää. Tytär söi lasten annoksen ja minä aikuisten annoksen. Nappasimme toisen siskoni mukaan kyläreissulle.

Kissanpoikaset olivat kasvaneet kovasti, olivat melkein emonsa kokoisia. Niiden kanssa oli hauska leikkiä. Valokuvia otettiin paljon.

Mittailin illalla askelpituuttani. Astelin pihalla uusilla lenkkareillani kymmenen askelta ja jaoin matkan kymmenellä. Tulokseksi tuli 72,8. Huomenna asettelen arvot askelmittariin. Se näyttää matkan, kulutetut kalorit ja jotain muutakin. Tutustun asiaan paremmin huomenna.